Semnele de APĂ „vor înota în gol în sezonul Balanței”. Previziuni pentru Rac, Scorpion și Pești
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Sezonul Balanței vine cu vești pentru Zodiile de apă, Rac, Scorpion, Pești. 

Semnele de apă vor avea probleme în Sezonul Balanței. Se vor confrunta cu epuizarea resurselor, conflicte din cauza trecutului sau inflexibilitatea familiei. Vor înota în gol! De altfel, le-aș recomanda să facă un pas în spate, să nu își aglomereze programul și să stea mai mult pe acasă. Nu vor avea controlul absolut asupra vieții lor, vor lua greu decizii și vor deveni dependenți de ce le oferă ceilalți. Racii, Scorpionii și Peștii vor încerca să se facă frate cu dracu până vor trece puntea.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Soarele în casa a 4-a, familia este pe locul întâi pentru voi în general, însă acum parcă este mult mai mult decât de obicei. Vorbiți cu rudele, îi vizitați mergeți la evenimente alături de ei. În altă ordine de idei, și casa, este importantă, curățenia, decorul. Soarele o să vă oblige să acceptați și lucruri pe care altădată nu le-ați fi acceeptat. Să nu uităm că Soarele în casa a 4-a are legătură și cu refugiul vostru interior și cu nevoia de a vă echilibra sentimentele. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Intrați într-o zonă mai întunecată și nu vă displace asta. Faceți curățenie în relațiile personale și profesionale. Încep să circule tot felul de gânduri prin mintea voastră: să mă izolez, să mă retrag, să mă mut din țară. Trebuie să renunțați la stimulii deranjanți din exterior, practic, despre asta este vorba. Mai uitați de griji și vă ocupați de următorul pas. S-ar putea să înțelegeți că anumite situații sunt toxice, pot apărea și probleme de sănătate. E momentul să le revzolvați.

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Soarele în casa a 8-a se vor finaliza anumite tranzacții, anumite colaborări financiare. Dacă anumite plăți au fost amânate, abia acum veți  reuși să le faceți. Veți lua decizii să investiți în ceva. Dacă sunteți în partaj, nu vă aruncați. Trebuie să negociați dur. Negocierea începe de la „nu”. Nu acceptați nicio decizie financiară, ci negociați permanent. Însă lucrurile prind contur. Se pun în mișcare. Citiți absolut tot dacă faceți un credit, cereți un sfat al unui specialist, nu semnați fără să verificați toate detaliile cu mare atenție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel