”Secretul” din astrograma României. Proces de schimbare enorm în următorul an! Previziuni pentru toți
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Încă din septembrie, astrologul Daniela Simulescu spunea că, în România, până la final de an, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții.

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele luni din 2021. „La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul. 

„Suntem în valul patru, am avut Congrese ale unor partide, schimbări, deci clar că, până la finalul anului, totul este condensat. Se schimbă și situația politică a țării. Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. De doi ani, noi țipăm, strigăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi, nu despre alții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că nu avem probleme, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că este bine. Până în decembrie, va exista o senzație de dezamăgire profundă, dezamăgire cruntă! O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național”, a spus Daniela Simulescu.

Astrograma României. Previziuni pentru începutul anului 2022

„De menționat că, în noiembrie și decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme în țară. La începutul anului viitor, dintr-o dată, vom fi critici, supărați, nemulțumiți. Harta României progresată nu e foarte plăcută, nu-mi place absolut deloc. Mai avem și Soarele progresat, deci suntem slăbiți. O să ne doară tot! O să ne doară sistemul medical, educațional, politic, social!”, a zis Daniela Simulescu, precizând că, din 2022, fiecare este pe cont propriu și „o să ne fie din ce în ce mai greu”.

„Țara va trece printr-un proces de schimbare enorm în următorul an”, a concluzionat astrologul Daniela Simulescu.

VEZI ȘI: Lună Nouă în Scorpion, semnal puternic pentru 2022. Noi oameni, noi evenimente și secrete dezvăluite

VEZI ȘI: Luna Nouă în Scorpion şi semnificaţia sa spirituală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel