Se schimbă macazul pentru o zodie! Un astrolog internațional spune că e cea mai afectată de Eclipsa de azi
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce previziuni primește următorul semn al zodiacului și la ce trebuie să fie atent?

Știm că azi avem o Lună Plină/Eclipsă de Lună în semnul Peștilor.

Ei bine, astrologul Lada Duncheva este de părere că acest semn din zodiac va fi cel mai afectat, pentru că eclipsa se petrece chiar în semnul lor și le va da bătăi serioase de cap.

De asemenea, știm și că Eclipsa de azi beneficiază și de o conjuncție cu Neptun, guvernatorul modern al Peștilor și cel care aduce multă confuzie, haos, care vor fi prezente în viața nativilor Pești.

Când avem o Lună Nouă care se petrece în semnul nostru, nu putem să rămânem indiferenți, pentru că viața poate lua o turnură neobișnuită.

Iată ce părere are astrologul despre nativii născuți în acest semn de apă și cum îi poate influența fenomenul astral de astăzi!

Pești/Ascendent în Pești

Înainte să discute despre impactul Eclipsei de Lună în semnul lor, astrologul Lada Duncheva amintește și despre tranzitul lui Pluto în Casa a unsprezecea, care a început pe 2 septembrie, unde va rămâne doar pentru o perioadă mai scurtă de această dată. La tine, Pluto a tranzitat această casă încă din 2008. Dacă te-ai chinuit de ani întregi cu venitul tău, cu prietenii pe care îi ai sau i-ai avut, aceste situații pot fi rezolvate până pe 19 noiembrie. Casa aceasta include și opinia publică în ceea ce te privește, cercurile sociale în care te învârți. Poți să îți îndeplinești și anumite vise și scopuri în viață odată cu acest tranzit, deoarece Pluto îți oferă această mare recompensă pentru orice eforturi pe care le-ai făcut în ultimii ani. 

Dar cel mai mare eveniment pentru tine din această perioadă este chiar eclipsa de azi sau luna plină, care se va petrece în semnul tău. Pot fi într-adevăr evenimente revoluționare, care îți pot schimba viața. Direcția vieții tale se poate schimba de azi, daca ești nativ Pești sau ai ascendent în acest semn. Se schimbă macazul! Vei avea o mulțime de inițiative care au ocazia să îți transforme viața, așa că ai mare grijă ce alegi! Desigur, nu uita să ai mai multă grijă de sănătate în această perioadă. Nu îți asuma riscuri mari, care pot duce la accidente. Pentru că vorbim despre o Eclipsă de Lună în semnul tău, efectele acestui fenomen se pot întinde până la trei luni. Mai mult, pot fi schimbări mari în relații sau chiar finaluri neașteptate, la care nu te-ai fi gândit. Unii nativi pot începe un nou capitol în viața lor referitor la domeniul dragostei. Unii nativi, născuți în primele grade de Pești, pot avea anumite evenimente legate de viața tatălui lor. În final, ai șansa mare de a schimba ceva și în privința jobului pe care îl ai. 

Poți urmări previziunile complete pentru Pești dar și pentru celelalte zodii din clipul video de mai jos! 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?