Se întorc parteneri din trecut? Mercur retrograd ne afectează și relațiile. Emoții, infidelități, dar și iubiri furtunoase cu Venus și Jupiter în Berbec
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Suntem într-o perioadă plină de aspecte astrologice care ne pot trimite în diverse situații. Bine ar fi să fim conștienți de fiecare dată în ce ne băgăm. Citește mai jos câteva sfaturi legate de Mercur retrograd, Jupiter în Berbec și Venus în Berbec. 

Mercur retrograd până pe 3 iunie vine și reactualizează anumite situații, de aceea e posibil să aducă și parteneri din trecut. S-ar putea să dai nas în nas cu aceștia la metrou, la colț de stradă, la magazin, unde nu te-ai fi așteptat. Doar că ar fi bine să ții minte că Venus este în semnul Berbecului până pe 28 mai, iar iubirea se poate reaprinde, dar se va și stinge la fel de furtunos. Jupiter în Berbec s-ar putea să ne dea unora imboldul aventurilor și al infidelității, să cântărim bine unde vrem să mergem, din anumite situații s-ar putea să nu mai fie cale de întors. 

Matei Crișan și Daniela Simulescu au avut o discuție pe larg despre subiectul infidelităților, întrebându-se atunci de ce lasă oamenii ușile deschise, de ce lasă porțile deschise către foști parteneri? Matei Crișan, astrolog, terapeut prin regresie, dar și hipnoterapeut a spus că persoanele mărturisesc că sperau că se repară totul, că sperau că de data aceea va merge. 

Oamenii sunt înclinați să revină către o anumită formă de securitate emoțională pe care nu o au în relația actuală. Le lipsește ceva, fie partea sexuală a relației, fie o anumită formă de atașament. Oamenii au mereu această tendință de a se gândi la ce a fost.

În anul 2022 cei care sunt în relații de lungă durată au „potențial de reorganizare masivă”, spune Matei Crișan. Și într-adevăr relațiile pot fi mereu organizate mai bine, pot fi îmbunătățite. Până la urmă, acesta este și scopul lui Mercur retrograd, să te facă să corectezi anumite lucruri. 

Cu Jupiter în Berbec, anumite zodii vor fi ceva mai cuceritoare, mai atractive, mai jucăușe din mai până la finalul lunii octombrie a anului 2022. Balanța, Berbecul, Săgetătorul s-ar putea să fie predispuse către infidelitate. Psihologul Matei Crișan consideră că a călca strâmb înseamnă de cele mai multe ori că relația ta de acasă s-a terminat deja. „Dacă ai ajuns să fii infidel, relația de acasă s-a terminat de ceva timp”, spune el. 

Atunci când înșeli se schimbă ceva în tine și e o iluzie să crezi că poți trece atât de ușor peste asta. Unii oameni care au fost infideli și nu vorbesc despre ce s-a întâmplat ajung chiar să se îmbolnăvească, indiferent dacă se află sau nu.  „Am văzut rar cupluri care să depășească în mod real o infidelitate, atât de rar, încât le-aș trece la capitolul excepții”, ne spune psihologul.

În ceea ce privește motivele pentru care înșală bărbații sau femeile, acestea sunt mult prea vaste și au de cele mai multe ori legătură cu experiența de acasă, cu relația cu mama, cu tatăl. 

Așadar, multă atenție la ce faceți cu relațiile în următoarea perioadă. Fiți conștienți, fiți asumați!

Ai citit și despre ce anume îți rezervă astrele până pe 31 mai 2022? Super-vești pentru berbeci, tauri, raci, săgetători! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel