Se anunță o vară interesantă pentru aceste DOUĂ zodii!
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul și redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce detalii despre evenimentele astrologice ale anului spunând că 2022 „se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Când nu știi cine mai ești, abia atunci începe disponibilitatea de a te vindeca!” 

Cele două zodii care vor avea o vară interesantă sunt Capricornii sau cei cu Ascendentul în Capricorn și Scorpionii sau cei cu Ascendentul în Scorpion.

Citiți mai jos previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Capricorn / Ascendent în Capricorn

„În 2022 îți vei schimba, dacă nu dizolva, modul de gândire. Vor fi momente în care stilul pragmatic și inflexibilitatea ta se vor topi. Dintr-o dată vei fi nevoit să îi vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi, să fii mai empatic și să îți dai seama că lumea aceasta este mare. Că este păcat să te limitezi doar la unele păreri și idei. Curiozitatea va fi arma ta secretă în 2022. Referitoare la apropiați, la domeniile în care ești implicat, dar și la cum îți poți îmbunătăți modul în care transmiți mesaje. Vei comunica altfel cu frații și rudele cele mai apropiate. Acolo unde sunt certuri, poți trece peste. Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul. 2022 poate fi anul în care vorbești și scrii mai mult, vizitezi locuri noi, îți deschizi un blog sau un canal de youtube. Și cum tu întinerești pe măsură ce avansezi în vârstă, nu este cazul să te gândești că ești prea bătrân pentru a învâța ceva nou pentru că te înșeli.

În 2022 sunt favorizate schimbările de domiciliu. Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente. Nu neglija tehnologia în 2022! Vei avea nevoie de obiecte care să îți facă viața mai ușoară: un telefon nou, un laptop mai performant”.

Citește continuarea despre evenimentele din vara lui 2022 pentru Capricorni AICI.

Scorpion / Ascendent în Scorpion


„Anul 2022 va fi prielnic acelora care vor copii, care vor să petreacă mai mult timp de calitate în preajma copiilor deja existenți, sau acelora care vor să iubească necondiționat. Să întâlnească acea persoană care să îi facă să viseze și să își accepte vechile cicatrici. Voi, Scorpionilor, veți învăța să fiți mai vulnerabili, onești, să visați, să fiți mai romantici și receptivi, să vă deschideți în fața iubirii și să să oferiți o șansă pasiunilor mai vechi sau noi. Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie este prielnică pentru vindecare emoțională sau pentru aceia care își doresc mult copii. Indiferent de cum a fost procesul până atunci. De ce? Pentru că veți avea curajul să încercați și alte metode, tratamente sau tehnici. Indiferent de vârsta copiilor, veți avea parte de surprize plăcute din partea lor și de evenimente în care să fiți implicați.

De asemenea, te poți împăca, ierta sau accepta un părinte care nu este exact așa cum ți-ai fi dorit. Mai ales dacă îți vei dori să devii și tu la rândul tău părinte. Îți vei da seama că nu mai are rost să aștepți să se schimbe. Și asta în mare fapt datorită lui Saturn care va tranzita în continuare zona familiei și a căminului. Pentru a deveni părinte, este nevoie
 să treci de la statutul de copil care se supără la adultul care acceptă care este situația”.

Citește continuarea despre evenimentele din vara lui 2022 pentru Scorpioni AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel