Scorpionul în 2025: calmitate, oportunism și decizii echilibrate
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop 2025 Scorpion. Care sunt recomandările anului 2025 pentru acești nativi?

Mai întâi, să vedem ce ți-a adus anul 2024 și ce îți mai pregătește.

Până pe 15 noiembrie, Saturn va fi retrograd în casa a cincea. E posibil să conștientizezi că ai investit prea mult într-o relație fără viitor. S-ar putea să te simți neiubit și neapreciat. Din nou, îți reamintim că fericirea depinde doar de tine. Astrele nu te vor susține să rămâi în situații care îți provoacă nefericire. Mulți vor decide să ducă relația la următorul nivel. În zona legată de copii pot apărea dificultăți. Cu Jupiter în casa a opta, vei face investiții inspirate. La sfârșitul anului, Marte va retrograda în casa carierei, ceea ce poate aduce crize și decizii importante.

Acum să ne uităm la anul 2025 și la surprizele pe care le are pentru tine.

Sunt multe aspecte de menționat, dar vom începe cu ieșirea lui Uranus din casa a șaptea. În perioada 7 iulie - 8 noiembrie, anul viitor, acesta va trece în casa a opta. Ce se va întâmpla? Uranus îți va oferi mai multă libertate și va elibera zona relațiilor. Dacă până acum ai simțit instabilitate, Uranus te va ajuta semnificativ. De exemplu, este posibil să te afli într-o relație din care nu ai reușit să ieși.

Odată ce Uranus va părăsi casa a șaptea, situația se va stabiliza, iar tu vei căpăta mai multă claritate. Să ne imaginăm că ai depus mult efort pentru o persoană și ai acceptat orice mică atenție. În anul următor, vei avea o revelație: vei realiza că meriți mult mai mult. Din acest punct de vedere, te vei prețui mult mai mult.

Ce aduce luna noiembrie pentru Scorpion? „Toate eforturile de acum vor fi răsplătite!”

Pentru o perioadă scurtă, Saturn și Neptun vor fi în casa a șasea. Vei conștientiza că nu mai poți să te epuizezi în plan profesional. Nu va mai avea sens să rămâi peste program sau să te sacrifici pentru un coleg. Este momentul să înveți cum să fii mai oportunist. Din această perspectivă, anul 2025 se arată promițător.

De la jumătatea lunii iunie, Jupiter va ajunge în casa a noua. Aceasta îți va aduce ocazia să călătorești, să pleci în străinătate sau să găsești un partener din afara țării. Totodată, vei avea oportunitatea de a te înscrie la o facultate. Vei percepe lumea diferit și vei deveni mai conectat spiritual.

Daniela Simulescu îți amintește un aspect esențial: fericirea ta depinde în primul rând de tine. Cu cât aștepți mai mult să primești fericire din partea altora, cu atât vei risipi timp, energie și resurse interioare. Acestea ar putea fi folosite pentru a construi o relație sănătoasă cu o persoană echilibrată, care știe ce dorește de la viață, nu cu cineva confuz.

Ce ne spune astrologul Catherine Goshen despre anul care vine? Probabil că ai experimentat multe schimbări în ceea ce privește locuința și mediul familial. Unele dintre ele ți-au adus noi începuturi, care se vor continua. 

Nu este timpul să renunți! Cum ne pregătesc astrele pentru anul 2025?

Uranus se va muta din casa parteneriatelor, unde a fost din 2018. În 2025, se va duce într-un loc mai liniștit. Te-ai simțit expus lumii exterioare, dar interesul tău se va muta către lucrurile mai ascunse, oculte. 

La începutul anului, astrologul îți recomandă să ai răbdare. Va trebui să fii calm și să înțelegi că se vor întâmpla și lucruri bune. O să fii forțat să îți refaci pașii. Capitolele începute în ianuarie, februarie și martie, se vor relua în toamnna anului 2025.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Racul în 2025: entuziasm, vitalitate si optimism

Horoscop 2025 Rac. Ce trebuie să rețină reprezentanții...

Balanța în 2025: un spirit rebel și multă încredere în sine

Horoscop 2025. Balanțele fac față diferit provocările...

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...



Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Eliberează-te de trecutul dureros! Cum să treci peste o persoană care te-a făcut să suferi?

pixel