SCORPION, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Scorpion/ Ascendent în Scorpion
Autor: , Elena Airini | Dată: 24 iun 2022, 13:01
Astrologul Daniela Simulescu le spune Scorpionilor să fie atenți la relații și să dea dovadă de maturitate când vine vorba de conflictele ivite în cadrul acestora. Totodată, spre finalul lunii, se văd multe oportunități în zona profesională. 

PREVIZIUNI PENTRU SCORPION/ ASCENDENT ÎN SCORPION ÎN IULIE 2022!

E posbil ca pentru voi să vină o lună destul de tensionată pe de o parte, dar care să vă ajute tocmai în acest fel. De regulă, până nu suntem duși, împinși către situații limită, nu dorim să luăm deloc măsuri. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a, pentru Scorpioni toată luna iulie ar putea testa limitele cadrului relațional, s-ar putea să ducă la sepărări, despărțiri, partaj. S-ar putea să se agite apele și să nu înțelegeți ce se întâmplă. Însă, toate acestea vor avea în final o vibrație eliberatoare. 

Nu e o lună bună de împăcare și atât, trebuie discutat ce anume nu merge. Nu băgați „gunoiul sub preș” doar pentru a merge mai departe, doar pentru a nu ieși deloc din zona voastră de confort. Nu e o lună bună nici să dați vina pe celălalt, ci trebuie să faceți în așa fel încât să vă asumați ceea ce ați greșit. 

Dacă doriți într-adevăr să continuați alături de persoana respectivă, atunci, spuneți-i că doriți să faceți ceva în mod activ, ceva care să vă implice pe amândoi, cum ar fi terapia de cuplu, sau anumite discuții extrem de serioase despre cum ar fi posibil să rezolvați la propriu tot ceea ce nu merge, fără să ajungeți să vă acuzați din nou unul pe celălalt.

Dacă în cadrul relației lucrurile nu stau chiar așa cum v-ați fi dorit, sfârșitul lunii e foarte bun la serviciu. Munca o să vă ridice, nu exagerați, dar dați tot ce aveți mai bun, veți culege apoi roadele, rezultatele eforturilor voastre.  

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești