SCORPION, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru Scorpion/ Ascendent în Scorpion
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce pentru noi horoscopul lunii august. Scorpionilor sau celor cu marcaj de Scorpion li se recomandă să renunțe la ceea ce au toxic în jurul lor, la ceea ce la face rău. Să nu mai tragă de ce s-a dovedit deja că nu merge. 

Horoscop Scorpion/ Ascendent în Scorpion august 2022

Marte, guvernatorul vostru, trece în Gemeni. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă în mod simbolic: „dacă aveți un mort în casă, îngropați-l”, dacă ceva nu mai merge în casa voastră, dacă ceva nu mai funcționează în relația voastră, înseamnă că nici nu se va redresa. „Nu mai trageți de ce nu merge, nu mai trageți de o relație, de un loc de muncă, nu mai are rost”.

Aveți tendința de a sta în situații toxice deoarece puterea de a rezista, de a suporta este mare la voi. În același timp, apare și teama de trădare, tendința către paranoia, multe suspiciuni,

Vor fi pe parcursul acestei luni discuții despre moșteniri, despre împărțirea banilor, despre partaj. E posibil ca unii să se răzgândească și dacă la început nu doreau bani, acum să vrea și să vă facă o supriză neplăcută. Partea financiară e destul de importantă.

Cu Venus în casa a 10-a începeți să vedeți lucrurile într-o manieră pozitivă, provocatoare. Nu vă mai comparați cu ceilalți, nu vă mai pasă, ați înțeles că și cei care par fericiți au probleme, nu vă mai luați după anumite aparențe care v-ar fi măcinat cu alte ocazii. La serviciu primiți laude, validare, atenție. 

Un aspect important de subliniat în cadrul lunii august este că oameni noi din viața voastră vă oferă soluții, vă schimbă modul de a gândi. O să primiți mult ajutor pornind de la aceste idei. 

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiță, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

Pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Pixabay.com

Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană!

pixel