Schimbări majore pentru TOATE ZODIILE după 11 mai! Află CUM vei fi tu afectat!
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscopul. Unul dintre cele mai importante tranzite ale anului 2022 este intrarea lui Jupiter în Berbec de pe 11 mai. 

În horoscopul unui an, unul dintre cele mai importante aspecte este tranzitul lui Jupiter. De ce? Pentru că această planetă, denumită Marele Benefic, este responsabilă de creștere, expansiune, oportunități și fericire. Și vrem să le spunem oamenilor care sunt domeniile în care pot crește. Mai pe scurt, ce anume le merge bine în anul respectiv. 

Independență, abundență și CURAJ! „Hai că poți”, Jupiter în Berbec de pe 11 mai până pe 28 octombrie

Începând cu 11 Mai, Jupiter își va începe tranzitul în semnul Berbecului. Unde va sta până pe 28 octombrie. Fiecare dintre noi va simți acest tranzit. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Taur/Ascendent în Taur

Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Laitmotivul anului 2022 va fi "următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic.

Rac/Ascendentul în Rac

În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile.

Leu/Ascendentul în Leu

Îți poți deschide o afacere, găsi noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start. Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare, ori la serviciu, ori în cazul unui partaj.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru tine, cel mai important tranzit din 2022 este cel al lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Deci vrei nu vrei, în a doua parte a anului te vei confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter va tranzita sectorul muncii. Poți căuta un nou loc de muncă, poți renegocia condițiile actuale. În orice caz, vei munci mai mult ca altădată. Și nu doar la serviciu. Vor fi și mai multe responsabilități casnice.Va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber. De cantitatea și calitatea lui, dacă îl folosești pentru educație sau bucuria sufletului tău.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. Jupiter tranzitează casa iubirii, a copiilor și a creativității. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Sunt favorizate schimbările de domiciliu. Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter și Saturn se vor susține reciproc între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe. Poți călători mai mult. Orice schimbare este binevenită. 

Pești/Ascendent în Pești

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să îți dai seama că ești într-un loc bun, dar care nu îți asigură o cale, un sens. Inițial vei încerca să te păcălești, dar cu timpul vei accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va muta în zona banilor și îți va da încrederea necesară să ceri o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obții finanțărea pentru propria propria afacere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel