Schimbări majore în relații pentru Balanță și Capricorn. Vești bune pentru Leu până pe 20 aprilie
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Încă suntem în sezonul Berbecului, ceea ce înseamnă că până pe 20 aprilie vom simți impulsul energiei acestuia. Astfel, vom deborda de vitalitate, energie și putere de muncă. Vom găsi motivația pentru a demara planurile la care ne gândisem de mai mult timp. 

Astrologul Daniela Simulescu anunță schimbări majore în zona relațională pentru nativii din Balanță și Capricorn, iar pentru Lei vin vești bune în zona educațională și socială.

Balanță / Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 7-a, astfel până pe 20 aprilie este cel mai important sectorul relațiilor. Fie că e vorba de partenerul de viață sau poate de fostul partener, fie că este vorba de relațiile din zona profesională, se schimbă ceva. Veți simți nevoia să aveți o relație mai profundă cu cineva, poate vă căutați un alt partener pe care îl veți aborda diferit. Veți căuta acum o relație stabilă, serioasă. Poate că veți face o evaluare a oamenilor care vă înconjoară și veți decide pe cine vreți să păstrați în preajma voastră. 

După cum spuneam se schimbă și zona relațiilor profesionale, apar oportunități, apar oameni noi care vă pot ajuta. Deodată evoluați și învățați să negociați diferit. Vă veți ocupa altfel și de tot ce ține de avocați și procese, de acte, documente importante. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Aaveți ocazia să schimbați ceva în casă, poate să redecorați o cameră, poate să vă cumpărați sau să construiți o altă casă, însă aveți nevoie de confort pentru a putea incepe să vă raportați mai ușor la schimbările care vă așteaptă deoarece toată această „redecorare” se referă atât la spații cât și la anumite relații sau chiar proiecte. 

Poate înțelegeți acum că un proiect de la locul de muncă nu vi se potrivește și vă hotărâți până la urmă să renunțați. Este posibil ca unii membri ai familiei să aibă nevoie de ajutorul vostru, veți căuta să le oferiți timpul vostru, dar și energie și un ajutor de ordin financiar. Veți reevalua relațiile de familie și până la urmă toate lucrurile se vor așeza într-o mare măsură, veți trece peste starea de haos și instabilitate până pe 20 aprilie, veți reuși să vă concentrați energia pe lucrurile importante, vă veți alege cu grijă prioritățile.

Leu / Ascendent în Leu

Până pe 20 aprilie aveți ocazia să faceți lumină în zona de studii, astrele vă avantajează acolo oferindu-vă atenția necesară pentru a vă lua examenele, pentru a vedea unde ați greșit în trecut.

Tot ce înseamnă expansiunea minții are un aspect pozitiv până pe 20 aprilie așa că profitați de zona aceasta de cunoaștere. Vor fi importante discuțiile cu profesorii, discuții unde ar fi bine să țineți cont de sfaturile lor, să ascultați mai mult, să fiți atenți și să nu ziceți din prima că doar voi aveți dreptate și sunteți singurii care știu cum merg lucrurile.

Veți avea beneficii și în zona socială, puteți ieși mai mult, puteți cunoaște oameni. Veți dori să cunoașteți oameni care au mai multă experiență decât voi, de la care chiar puteți să învățați ceva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel