Saturn va vizita semnul Berbecului în 2025. Care vor fi temele și lecțiile principale ale acestui tranzit?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
În 2025, Saturn va trece prin semnul Berbecului pentru o scurtă perioadă de timp. Cum ne va afecta această schimbare?

Saturn, cunoscut și ca Lordul Karmei sau Marele Malefic, este planeta rezilienței și a maturizării. Până în 2026, va rămâne în semnul Peștilor. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și al divinului.

Anul viitor, între 25 martie și 1 septembrie, Saturn va tranzita primul semn al zodiacului, anume Berbecul. După această perioadă, va reveni în Pești. Ce ne așteaptă cu Saturn în Berbec?

Matlhodi Ntuli, un astrolog din Africa de Sud, a vorbit pe contul său de TikTok despre revenirea lui Saturn în Berbec. Ea are un număr de 35k urmăritori și nu doar clienți din țara sa, ci și internaționali. Iată ce ne spune!

Acesta este un nou ciclu al călătoriei lui Saturn, Pești fiind ultimul semn al zodiacului, iar Berbecul primul. Lui Saturn nu prea îi place să fie în Berbec”, spune astrologul.

Saturn este o planetă care se mișcă foarte încet. Oferă lecții prin timp, lecții lente. Vrea să impună principii prin limitare, restricție și întârziere. Este conducătorul timpului în sine și al încetinirii acestuia. Pe de altă parte, Berbecul, guvernat de Marte, este un semn care vrea doar să meargă înainte, să demoleze și să atace lucrurile cu avânt. Astfel, avem aceste două energii conflictuale care încearcă să funcționeze împreună atunci când Saturn intră în Berbec. Așadar, lecția pentru persoanele care au Saturn în Berbec este cum să încetinească.

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Forța cu care te apropii de lucruri nu trebuie să fie exagerată în moduri care, de fapt, nu funcționează. Este despre cum să planifici și despre asumarea mai multor responsabilități, despre a fi un lider, o figură de autoritate, și a fi independent. Oriunde se află Berbecul în harta ta natală, vei avea o experiență foarte interesantă de a învăța să fii independent în acea zonă. Vei învăța să iei inițiativă și să apreciezi beneficiul timpului în acel context.

Saturn în Berbec vorbește despre a avea un simț al autorității și a fi independent și asertiv atunci când simți că ceva este nedrept sau nu este ceea ce îți dorești. Vei învăța să te ridici pentru tine însuți.

Efemeride Saturn 1920-2021

La final, astrologul ne reamintește câteva dintre lecțiile lui Saturn: „Cred că această revenire a lui Saturn este cu adevărat despre principii și despre învățarea de a face lucrurile mai încet, dar și despre asumarea responsabilității de a le face în primul rând. Generația cu Saturn în Berbec este probabil formată din oameni care preferă să stea în fundal în anumite privințe, nu au foarte multă inițiativă, nu sunt foarte asertivi și nu își accesează suficient calitățile de lider și abilitatea de a crea. Cred că revenirea lui Saturn va trezi cu adevărat acea dorință.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?