Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 29 iunie, Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării.  În astrologie, mai este denumit Marele Malefic sau Lordul Karmei.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta timpului își începe retrogradarea în acest semn, va pune limite și va separa totul. Ne va obliga să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Chiar dacă Arhetipul Peștilor evadează permanent, noi va trebui să ne dăm seama de ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător. Vom învăța lecția că visele sunt bune doar în anumite momente.

Pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. Vor învăța din nou că este o mare diferență între ce visează ei și realitatea pură.

Berbec/Ascendent în Berbec

Saturn retrogradează în casa a douăsprezecea. Acesta este guvernatorul casei a zecea și a unsprezecea. Prin urmare, vei căpăta multă reziliență în zona profesională. Deși ți se promit lucruri, acestea nu se întâmplă când vrei tu, ci la timpul lor. Totodată, devii mai selectiv în ceea ce privește zona socială. Recomandarea pentru tine este să nu neglijezi sănătatea, indiferent de vârstă. Nu doar cea fizică, vorbim și despre cea mintală. Saturn îți poate aduce o tristețe apăsătoare, stări depresive și neînțelegeri.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Saturn, guvernatorul casei a zecea, retrogradează în casa a unsprezecea. Partea profesională poate trece prin momente de liniște sau prin unele de maximă frustrare. Ai putea avea impresia că te-ai plictisit de actualul lor de muncă sau că acesta nu îți mai aduce creștere. În plan opus, poți crede că faci prea multe și că nu te apreciază nimeni. Cu Saturn retrograd în casa a unsprezecea, nu vei mai avea acces la toți oamenii de până acum.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va retrograda în casa a zecea, cea a carierei, statutului și autorității. Poți crede că superiorii nu te validează și că munca ta nu este recompensată. Saturn te împinge să devii rezilient. Cum vei face asta? Te vei confrunta cu frustrări și cu propria nerăbdare. Dar tu îl ai pe Jupiter în semnul tău. Îți aduce gust pentru viață, încredere și îndrăzneală. Însă Jupiter va face careu cu Saturn, ceea ce te va pondera. Nu va mai fi suficient doar să vrei. Este necesar să muncești.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Saturn, guvernatorul casei a șaptea, retrogradează în casa a noua. Ce îți aduce? Partenerul va trece prin evenimente destul de important, așadar vei fi contaminat cu starea acestuia. Cu Saturn retrograd în casa a noua, întâmpini blocaje, limitări și lecții. În ce planuri? Dacă îți dorești să călătorești, să te muți sau dacă urmezi o formă de învățământ. Totodată, nu este benefic nici celor care vor să se întoarcă în țară.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Saturn retrograd în casa a opta, vei avea multe preocupări pe plan financiar. Relațiile cu instituțiile financiare nu vor mai fi cele pe care le știai. De exemplu, dacă îți dorești un împrumut de la o bancă, ai putea afla că nu îndeplinești condițiile necesare. Tu îți vei dori multe, însă primești mai puțin. Saturn retrograd te învață să trăiești și în alte condiții, nu în cele pe care le visai.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn retrogradează în casa a șaptea, asociată parteneriatelor și relațiilor. Prin urmare, vei fi printre cei mai vizați de acest tranzit. În relație, o să simți multă plictiseală. Atunci când apare monotonia, ne enervăm pe omul din fața noastră pentru cele mai mici lucruri. Nu vei mai avea răbdare cu partenerul. Tu te vei certa cu el din cauza pretextelor, nu a cauzelor. Pentru a putea discuta ceea ce contează cu adevărat în relația ta, este nevoie să apară momente de frustrare.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Saturn, guvernatorul casei a patra, retrogradează în casa a șasea. Cei dragi se pot confrunta cu probleme de sănătate. Totodată, apar și multe probleme legate de chestiunile financiare și treburile gospodărești. Toate îți vor consuma timp. Dacă îți dorești un nou loc de muncă, ai putea întâmpina piedici în obținerea acestuia. Saturn retrograd își dorește să muncești, dar fără să ai așteptări. Acest tranzit îți poate aduce austeritate.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Unde crezi că retrogradează Saturn? În casa a cincea, cea a iubirii și a stimei de sine. Până pe 15 noiembrie, va trebui să înveți că nu depinzi de iubirea și de părerea celorlalți. Adică va trebui să înveți să te iubești pe tine însuți. Dar acest lucru nu se va întâmpla precum în cărți, ci va trebuie să treci prin momente mai grele, să fii mai exigent cu privire la viață. Saturn nu te mai lasă să te bucuri de lucrurile pe care le așteptai. Vei simți un gol interior.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn retrogradează în casa a patra. Una dintre componentele casei a patra este locuința. Când Saturn este retrograd aici, se strică unele lucruri prin casă. Totodată, poate ți-ai luat o casă și erai pregătit să te muți. Se va amâna. Tot ceea ce ține de această zonă îți produce frustrări. Pe moment, ai putea decide că nu vrei să faci nimic. Dar Saturn își dorește să te comporți ca un adult și să înțelegi că nu deții puterea supremă asupra vieții. Mai mult decât atât, unii membri ai familiei pot trece prin probleme de sănătate.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, retrogradează în casa a treia. Ție îți priește de minune această retrogradare. Te face mai înțelept. Acum, poți să fii mai vocal, comunicativ, dornic să împărtășești informații și să înveți. Deși lumea din jurul tău va fi sobră, tu vei fi glumeț și dornic de interacțiune. Propria minte îți va fi un mare aliat. Este esențial să te joci cu ea.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, retrogradează în casa a doua. În plan financiar, vei face ajustări. O  să ai multe lecții de învățat. În plus, nu vei mai putea cheltui ca până acum. Poți lua o decizie în care să investești în ceva pe termen lung. Vei fi obligat să trăiești cu mai puțin, indiferent de vârsta pe care o ai.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este în semnul tău, ceea ce te face protagonistul acestei retrogradări. Saturn îi îmbătrânește pe cei mai tineri și îi întinerește pe cei mai în vârstă. Ce îți aduce această retrogradare? Nu îți vei mai putea amâna problemele de sănătate. Dacă până acum ai încercat diferite remedii, acum este cazul să te bazezi doar pe specialist. Alt aspect este că te vei maturiza în câteva luni cât ai fi făcut-o într-un an. Saturn îți va aduce multă muncă. La serviciu, pot apărea proiecte pe lângă cele pe care le ai deja. La școală și în familie, pot fi unele probleme.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

pixel