Saturn retrograd în Pești până pe 15 noiembrie. Învățăm diferența dintre vise și realitatea pură!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 29 iunie, Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile acestui tranzit dur!

Din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Saturn în Pești redefinește granițele și limitele.

Daniela Simulescu îl asociază pe Saturn cu un zid de piatră. Peștii sunt precum un ocean. Deci ce se întâmplă? Separi apa. Saturn în Pești ne obligă pe toți să ne dăm seama ce este în capul nostru și ce este real.

Saturn este planeta care are de-a face cu timpul. Acestuia îi place ca lucrurile să fie făcute într-un anumit ritm. Pentru început, când vorbim despre Saturn retrograd, ne referim la întârzieri, blocaje, foarte multe teste și limite. Niciun alt tranzit nu ne trezește la realitate precum o face acesta.

De fiecare dată când avem un tranzit al lui Saturn peste ceva din hărțile noastre natale, se întâmplă un lucru, pe moment ni se pare greu și nedrept. După aceea, ne dăm seama cât ne-am maturizat.

Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Saturn retrograd în Pești aduce tot felul de evenimente legate de credință, religie, preoți și fanatism. Totodată, sănătatea mintală o să aibă foarte mult de suferit.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

În perioada 29 iunie-15 noiembrie, dacă se întoarce în viața ta o situație pe care o considerai încheiată, înseamnă că n-ai făcut-o bine. Va trebui să lași tot ceea ce ai de făcut și să te ocupi. Până când nu îi arăți că ai făcut lucrurile cum trebuie, Saturn nu te lasă.

În plus, ne-am putea compara foarte mult cu ceea ce vedem în spațiul virtual. Ni se poate părea că noi nu arătăm ca unele persoane sau că nu facem ce alții fac. Dar va trebui să adaptăm totul pe propria persoană. Poate nu avem vârsta sau experiența necesară. Cu Saturn retrograd, comparația cu imaginile virtuale nu este bună. Mai mult ne-ar putea dăuna.

La nivel mondial, ne putem confrunta cu fenomenul de fake news. Se vor căuta instrumente prin care să se spargă. Acele dezinformări sunt atât de bine făcute, încât te poți lăsa păcălit pe moment chiar dacă ai experiență. Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești ne obligă să facem diferența între ce este virtual și ce este real. Va trebui să avem grijă cine ne contaminează și de unde luăm informațiile.

Saturn mai aduce și foarte multă recunoaștere, dar de unde nu te aștepți. Mai vine și cu multe evenimente care să te călească. Maturitatea vine cu probleme de sănătate, probleme la locul de muncă și cu responsabilitate pentru o familie, un copil.

Saturn retrograd se apropie! Iată aspecte esențiale despre acest tranzit, pe care merită să le reții

Daniela Simulescu recomandă să ai grijă de relația pe care ai o cu natura. Altă tematică a lui Saturn în Pești este reciclarea. Vorbim despre atenția către modul în care poluăm, câte resurse păstrăm pentru generațiile viitoare și modul în care ne raportăm la oceane. Pot apărea probleme legate de transportul maritim, undele și sondele maritime.

Pe 16 august, Marte face un careu cu Saturn. Este un moment care poate aduce un hazard, un eveniment neplăcut.

Pe 20 august, Saturn va face un careu cu Jupiter. Ne vom simți supărați și ghinioniști. Planurile nu ne ies așa cum ne-am fi dorit. Ele se concretizează, dar nu când și cum ne-am fi dorit.

Jupiter reprezintă relația cu viitorul, iar Saturn relația cu aici și acum. Jupiter este încrezător și optimist peste măsură, iar Saturn este pesimist și foarte pragmatic. Careul dintre cei doi ne obligă să ne ajustăm ajustările legate de viața noastră, a părinților și a copiilor.

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Pexels

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele sunt arme pentru o zodie

Horoscop zilnic pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. O zodie are nevoie de sprijin

pixel