Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Saturn se află în semnul Vărsătorului în 2022 și ne schimbă complet perspectiva asupra lumii. 

În 2022 – Saturn în Vărsător „este ca un guru” pentru noi. Schimbă perspectiva asupra lumii și vom simți asta cu siguranță. Este acel moment în care începi să îți dai seama de ce te-ai născut sau cel puțin, să cauți sensul tău pe lumea aceasta, care este rostul, de fapt, spune gazda KRS Channel aici

Vărsătorul este acest semn care toarnă din „găleata cunoașterii”, dar este și vocea colectivității și vocea care se află în fața colectivității. Atunci când vorbești în fața unui grup, tu îți vei activa energia Vărsătorului, atunci când oamenii te privesc și te ascultă, vei găsi în tine energia acestui semn. 

Tranzitul lui Saturn în semnul Vărsătorului ne arată că lumea, colectivitatea, este gata să asculte de cineva mai presus de ei, să găsească acea energie a înțelepciunii. Colectivitatea începe să se maturizeze, să își caute echilibrul. Asta face Saturn în semnul Vărsătorului: caută dreptatea pentru mase, vine să arate cum anume trebuie să fie lucrurile, de fapt. Orice se întâmplă acum, se întâmplă cu un rost. Lumea va vedea acum ce este corect, ce este drept și ce anume nu a fost făcut bine până acum. O să îți spui, „uite, în sfârșit se rezolvă și asta”.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne anunțase despre impactul acestei planete în semnul Vărsătorului încă de la marea conjuncție Jupiter-Saturn de pe 21 decembrie 2020, următoarea conjuncție și întâlnire a acestor planete se va petrece pe 31 octombrie 2040! Deci, iată că aceasta ne va afecta pentru următorii douăzeci de ani. Timpul se va schimba, ideea de timp va fi cu totul și cu totul altfel. Vom dori mult mai mult timp pentru noi, timp pentru informație, timp pentru dezvoltarea noastră personală.

Începând direct în Vărsător, trecem direct în spațiu, iar în următorii 20 de ani vom cunoaște o creștere a tehnologiei într-un ritm amețitor. Ne va preocupa conexiunea dintre mințile noastre, dar online. Deoarece vărsătorul este semnul zborului prin aer.

Oportunități pentru fiecare zodie/ ascendent aduse de marea conjuncție Jupiter-Saturn de la finalul anului 2020 și care vor avea efecte pentru următorii 20 de ani. Ai început deja să lucrezi în direcția aceasta?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Acceptați tot ce vine, siguranța nu va mai fi aceeași. Prietenii se vor schimba, comunicarea se va schimba, dar și credința și filosofia de viață. Veți avea mai multă independență.

Taur/ Ascendent în Taur

Veți fi foarte zguduiți, dacă ultimii 20 de ani au fost foarte confortabili. Acolo unde este cea mai mare criză, acolo este și cea mai mare oportunitate pentru voi.  Fiți îndrăzneți, luptați mai mult, nu vă mai opuneți schimbărilor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Voi veți fi cei care îi învățați pe alții, dar înainte de asta voi sunteți cei care trebuie să studiați. Această conjuncție vine și vă susține să învățați, vă va folosi pentru tot restul vieții. O să vă ajute și în relații.

Rac/ Ascendent în Rac

Conjuncția se petrece în casa a 8-a și aduce și pierderi, mai ales când vine vorba de banii împărțiți cu alte persoane. Odată ce ajungeți la fundul sacului, o să faceți în sfârșit ceva după ce acceptați că ați greșit. Schimbarea vine cu ocazii noi de care vă veți bucura până la urmă.

Leu/ Ascendent în Leu

Conjuncția vă deschide ochii pe zona partenerială. Nu mai vreți relația clasică, aveți nevoie de altcineva. Relațiile se schimbă complet atât profesional cât și personal. Inovații, nonconformism.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Voi trebuie să schimbați locul de muncă, modul în care lucrați. Această conjuncție vă arată că munciți doar ca să munciți. Găsiți un sens muncii voastre. căutați noi metode de vindecare.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Zona artistică ar trebui să fie explorată, indiferent de vârsta voastră nu neglijați ceea ce vă place, pasiunile ar trebui să se transforme chiar într-un job, într-un stil de viață.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Vă zguduie, vă deschide ochii, vă arată cum e cu adevărat familia din care faceți parte. Relațiile trebuie să fie vindecate. Vă face să acceptați că totul se întâmplă cu un rost.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu mai puteți să fiți la fel de aventurieri cum erați, nu mai trebuie să fiți la fel de elitiști, ci puteți să mai coborâți și la firul ierbii. Lucrați la egalitatea dintre oameni. O să comunicați diferit. Veți deschide multe uși.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Poate vă decideți să fiți mai liberi, să lucrați pe cont propriu, să cheltuiți altfel banii. Puteți să jonglați cu locurile de muncă, nu mai sunteți așa de legați de el. Aveți grijă de starea voastră de bine.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Voi sunteți cei care deschideți ușile, deschideți lumea. Experiența voastră se schimbă, o să aveți curaj. Această conjuncție vă ridică, vă face să inventați ceva care vă ajută. Vă reinventați și pe voi și lumea întreagă.

Pești/ Ascendent în Pești

Vindecarea poate să doară, deși sunteți cei care se sacrifică pentru alții, de data aceasta vine un moment în care trebuie să vă căutați sensul. Să vă vindecați de rănile voastre interioare.

Citiți și despre cum ați putea să vă opriți din a mai suferi. Sfaturi pentru a începe să înțelegeți sensul vieții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel