ȘASE zodii au parte de revelații surprinzătoare în următoarele luni. Eclipsa de Soare a schimbat totul!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ieri, am avut o eclipsă de Soare. Aceasta a dat startul unor noi începuturi pentru următoarele șase luni. Iată care vor fi zodiile norocoase!

Ieri, pe 2 octombrie, a avut loc eclipsa de Soare în Balanță. Aceasta te va influența în următoarele șase luni. Neda este un astrolog internațional, specializată în previziunile pentru suflete pereche. Pe canalul său de TikTok, unde are 95k urmăritori, ne-a vorbit despre cele șase zodii care vor avea noroc în dragoste!
 
Balanță/Ascendent în Balanță

Este un nou început în relațiile tale. Eclipsa a avut loc în semnul tău, așa că ești cel mai puternic afectat. Vei avea o „resetare” în relațiile tale, mai ales în ceea ce privește identitatea ta și modul în care percepi parteneriatele. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, acum este momentul să redefinești iubirea și vei lua decizii semnificative. Vei avea sentimente intense față de partenerul tău și vei avea conexiuni emoționale mai profunde. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa s-a petrecut în casa a șaptea, casa angajamentului și căsătoriei. Îți vei redefini relațiile. Dacă ai fost dezechilibrat sau într-o relație stagnantă, acum este momentul să faci schimbări. Fie vei lucra la o relație existentă, fie vei lăsa în urmă una pentru ceva mai sănătos. De asemenea, probabil te vei reconecta cu un fost partener sau vei realiza că cineva pe care îl cunoști de ceva timp are potențial pentru o relație serioasă.

Pluto hotărăște destinul unei zodii în octombrie. Se va ridica din propria cenușă sau va rămâne la pământ?

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

Eclipsa s-a petrecut în casa a cincea, cea a romantismului și a întâlnirilor, dar este mai mult despre distracție ocazională. Cu siguranță vei avea parte de o nouă iubire. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, vei simți un val de energie romantică foarte jucăușă. În următoarele 6 luni, această relație nu va începe ca una serioasă. Dar, în timp, ar putea evolua în ceva mai semnificativ. Vei avea întâlniri lejere și reconectări romantice. Va începe lent, dar are potențial. Această oportunitate romantică se va dezvolta. Este momentul să explorezi.

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa a avut loc în casa a treia a comunicării. Vei avea atât de multe conversații clare despre iubire. Dacă nu ai fost sigur cum să îți exprimi sentimentele sau ce vrei din relații, această eclipsă te va îndemna la dialog sincer și deschis. De asemenea, vei întâlni pe cineva nou prin cercurile tale sociale sau în vecinătatea ta. Iar comunicarea va juca un rol important în dezvoltarea acestei conexiuni. Vei fi foarte vulnerabil și vei vorbi din inimă. Nu te teme să fii deschis. 

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

Săgetător/Ascendent în Săgetător 

Eclipsa s-a petrecut în casa a unsprezecea, cea prieteniei și comunității. O nouă iubire va veni din cercurile tale sociale extinse. Vei fi atras în mod neașteptat de un prieten sau vei întâlni pe cineva printr-un grup sau o activitate socială. De asemenea, aceasta îți aliniază viața romantică cu aspirațiile tale viitoare. Vei câștiga multă claritate în privința partenerului de care ai nevoie, unul care să îți sprijine obiectivele mai mari în viață. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei avea revelații romantice prin călătorii. Eclipsa ți-a activat casa a noua, cea a expansiunii, învățării superioare și călătoriilor. Așadar, fie vei întâlni pe cineva printr-o călătorie, fie printr-o experiență de învățare. Probabil vei întâlni o persoană dintr-un alt mediu care îți va deschide ochii către noi posibilități în iubire. De asemenea, îți vei reevalua convingerile despre iubire și asta va duce la o creștere personală semnificativă și la o transformare în modul în care abordezi parteneriatele. În următoarele șase luni, vei avea și revelații despre relațiile la distanță. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Freepik.com

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel