ȘASE lucruri pe care trebuie să le știe părinții despre copilul născut în zodia PEȘTI
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscopul copiilor. Află prin ce se remarcă micuții născuți în ultimul semn al zodiacului și cum îi deosebim de alți nativi!

Ești curios să afli cum influențează zodiile comportamentul micuților? Așa cum ne spune astrologul Daniela Simulescu, Soarele, deci zodia, joacă un rol esențial în conturarea personalității copiilor, mai ales în primii ani de viață. Motivul? Vorbim despre o perioadă în care se coagulează personalitatea, în timp ce energia specifică fiecărei zodii o să adauge nuanțe și caracteristici distinctive.

Iată ce aflăm de la redactorul-șef Astrosens.ro: "Copiii Pești sunt cei care dizolvă toate celelalte semne din zodiac. (...) Sunt sensibili, plini de emoții, credincioși. Au o intuiție uimitoare, sunt miloși, plini de compasiune, se sacrifică. Și-ar dori să salveze toate animalele, toți bolnavii. De cele mai multe ori, copiii născuți în acest semn sunt destul de sensibili și pe zona de sănătate, așa că trebuie să avem grijă cu ei. Au nevoie să fie canalizați către persoane echilibrate.”

Ce altceva mai trebuie să știm despre copiii Pești?

În cultura populară, se spune că persoanele născute in zodia Pești sunt adesea percepute ca fiind intuitive, sensibile, creative și romantice. Se crede că aceste persoane ar putea fi orientate către domenii artistice, spirituale sau sociale și ar putea avea o sensibilitate pronunțată față de nevoile și emoțiile celor din jur.

Ce culoare norocoasă au Peștii dar și ce trebuie să evite?

Este important să subliniem că aceste trăsături sunt generalizări și nu se aplică neapărat fiecărui individ născut în această zodie. Personalitatea umană este foarte complexă și influențată de numeroși factori, inclusiv mediul, educația și experiențele de viață. Prin urmare, nu ar trebui să luați informațiile astrologice ca pe o descriere exactă a caracterului copiilor.

1. Copiii Pești sunt sensibili

Adevărata caracteristică a unui Pești este o personalitate sensibilă. Aceasta înseamnă că micuțul tău va fi extrem de atent la starea ta emoțională. Dacă observi că starea de spirit a bebelușului tău reflectă adesea propria ta stare, este modul în care bebelușul tău Pești își arată emoțiile intuitive.

2. Copiii Pești pot să fie retrași

Odată cu sensibilitatea, copiii Pești pot deveni și destul de retrași, mai ales când apare o neînțelegere la mijloc. Aceștia preferă să păstreze distanța față de situațiile conflictuale, mai ales că pot fi răniți ușor. De asemenea, au nevoie de multă susținere și înțelegere.

3. Copiii Pești au o imaginație bogată

Acești nativi au o imaginație remarcabilă și o viziune unică asupra lumii. Se pricep să povestească, așa că încurajează-le cât mai mult creativitatea, pentru că vor avea numai de câștigat.

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spun Peștii?

4. Copiii Pești pot să fie prea încrezători

Peștii sunt suflete blânde care, adesea, văd doar partea bună a oamenilor. Acest lucru îi poate determina să aibă încredere rapidă în oamenii din viața lor. În timp ce încrederea în ceilalți nu este de obicei o problemă, poate crea dificultăți atunci când intră în contact cu persoane care le pot face rău.

5. Copiii Pești sunt pasionați

De îndată ce un nativ Pești găsește ceva ce îi face placere, se dedică trup și suflet acelui lucru. De pildă, atunci când micuțul tău născut sub semnul Peștilor are un obiect pe care îl îndrăgește și vrea să îl ia neapărat cu el în toate locurile în care mergeți, să știi că această caracteristică aparține naturii sale astrologice. 

6. Copiii Pești sunt idealiști

Un copil Pești tinde întotdeauna spre perfecțiune. Uneori, însă, poate să aibă așteptări nerealiste. Sau, daca un lucru nu îi iese perfect, acest copil poate fi rănit cu ușurință. Încearcă să discuți cu micuțul tău și să îi fii alături daca vezi că lucrurile nu merg așa cum se așteaptă el, deoarece poate fi mai afectat, în comparație cu ceilalți nativi din zodiac.

Renunțarea la fumat contribuie la scăderea tensiunii arteriale şi la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Aceasta este doar una dintre soluțiile pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel