ȘAPTE aspecte ale personalității Vărsătorilor și ce învățăm de la aceștia
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
De pe 20 ianuarie și până pe 19 februarie, îi sărbătorim pe nativii Vărsător. Este un semn zodiacul cu trăsături complexe și abilități excelente. Ce trebuie să știm despre aceștia?

Dacă te-ai născut la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul până la mijlocul lunii februarie, atunci semnul tău zodiacal este Vărsător, aducătorul de apă guvernat de planeta Uranus și elementul aer. Vărsătorul este cunoscut pentru progresismul său, idealismul, inteligența și creativitatea intensă - ca să nu mai vorbim de puțină excentricitate! Dar, desigur, personalitatea Vărsătorului include mult mai multe aspecte decât acestea.

Este dificil să definești personalitatea Vărsătorului din cauza varietății pe care o poate avea acest semn. În mare parte, totuși, nativii din Vărsător împărtășesc anumite trăsături cheie, unele dintre ele fiind bune, iar altele nu atât de bune.

Ai văzut Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Iată care este personalitatea acestor nativi!

1. Vizionar

Poate trăsătura cea mai remarcabilă a nativilor din Vărsător este viziunea lor ambițioasă, atât pentru viitorul lor, cât și pentru viitorul societății. Vărsătorii sunt extrem de progresiști și caută să aducă schimbări pozitive în lume, adesea prin eforturi umanitare generoase, cum ar fi ajutarea în lupta împotriva schimbărilor climatice sau găsirea modalităților de rezolvare a crizei mondiale a foametei.

Chiar dacă uneori pot fi puțin dogmatici în convingerile lor, ei vor face cu adevărat orice este necesar pentru a vedea că lumea devine un loc mai bun.

Compasiunea lor și simțul lor puternic al justiției sunt ceea ce îi ghidează în acțiunile și viziunile lor. De asemenea, ei apreciază libertatea și își propun să o extindă tuturor.

Dacă v-ați întrebat vreodată cine va schimba lumea, cel mai probabil va fi un Vărsător!

2. Inteligent

Vărsătorul este un semn extrem de inteligent și cerebral, care are tendința de a se pierde în gânduri atunci când analizează ceva sau încearcă să identifice soluții potențiale la probleme. Ei văd posibilitate în toate lucrurile și adoră să discearnă pentru cât mai mult timp. Acest lucru îi face în mod special toleranți față de alte perspective.

Cu adevărat, nativii din Vărsător sunt, în general, gânditori orientați spre imaginea de ansamblu și unii dintre cei mai buni rezolvatori de probleme. Uneori pot fi puțin distrași de propriile gânduri, dar în ansamblu sunt oameni minunați cărora să li te adresezi dacă vrei un răspuns obiectiv și bine cercetat la o problemă sau întrebare.

3. Autentic

Cei născuți sub semnul Vărsătorului sunt în mod tipic printre cei mai unici și originali oameni pe care îi vei întâlni vreodată - și sunt mândri de asta!

Vărsătorii sunt renumiți pentru inovația lor și nu se tem să gândească în afara zonei de confort în ceea ce privește proiectele creative, soluțiile de afaceri și așa mai departe. De fapt, se mândresc cu abilitatea de a identifica idei și abordări revoluționare pentru a face lucrurile - inclusiv societatea - mai bune.

Această originalitate se extinde și asupra minților creative ale Vărsătorilor: mulți dintre ei sunt profund artistici și adoră să-și exprime creativitatea prin activități precum pictura și scrisul.

În viața lor personală, Vărsătorii sunt adesea descriși ca fiind puțin (sau foarte) excentrici, dar este o etichetă pe care mulți, dacă nu majoritatea, sunt dispuși să o îmbrățișeze. Până la urmă, normalitatea este plictisitoare!

4. Personalitate rece

Nativii din Vărsător pot părea reci și insensibili datorită perspectivei lor mai pragmatice și mai puțin emoționale asupra lucrurilor. Tendința lor de a analiza excesiv îi separă de lume și de cei din jurul lor, determinând pe alții să se simtă inconfortabil în fața procesului rigid de gândire al Vărsătorului.

Pentru Vărsător, apariția impersonală sau distanțată poate reprezenta o problemă serioasă în situații cu încărcătură emoțională puternică. Nu vrei să îndepărtezi accidental persoane importante de tine!

5. Atitudine superioară

Vărsătorul poate fi unul dintre semnele mai inteligente, dar această tendință spre gândire profundă poate duce la superioritate în unele cazuri. Vărsătorii sunt adesea convinși că ceea ce cred ei trebuie să fie corect și, prin urmare, că toți ceilalți sunt în dezavantaj.

De obicei, un Vărsător nu este deloc conștient că vorbește de sus, deoarece ei cred cu adevărat că opinia lor este "un fapt". Și odată ce și-au format o părere, poate fi dificil să o schimbi.

Desigur, această trăsătură poate fi o sursă majoră de frustrare pentru cei care încearcă să propună soluții sau să schimbe idei către un Vărsător, deoarece îi face să se simtă inferiori intelectual și mai puțin egali.

6.Idealism Excesiv

Chiar dacă a fi un vizionar este una dintre cele mai bune trăsături ale Vărsătorului, este și una dintre slăbiciunile lor. De ce? Atunci când Vărsătorii devin prea idealiști, ajung adesea să creadă că nimic mai puțin decât perfect nu este suficient - și acest lucru poate duce la nemulțumire, frustrare și chiar depresie atunci când nu reușesc să atingă acest standard înalt, uneori imposibil.

În multe cazuri, acest idealism îi determină pe Vărsători să devină drepti și chiar puțin iluzorii în ceea ce privește ceea ce pot face în mod practic.

7. Imprevizibil

Semnul Vărsătorului se axează pe schimbare, în general pentru bine - dar uneori această calitate se poate manifesta ca imprevizibilitate. Deși Vărsătorii pot părea în general lipsiți de emoții, acest lucru se datorează faptului că au tendința de a-și elibera emoțiile în explozii rapide și bruște, care par să vină din senin.

Acest temperament dificil este o problemă pentru mulți Vărsători, în special pentru cei care se confruntă cu multă presiune în viața lor, inclusiv din partea propriei persoane. Vărsătorul nu își dorește să fie emoțional vulnerabil, așa că atunci când ceva îi stârnește cu adevărat, de obicei este rezultatul mai multor lucruri diferite acumulate în timp.

8 Lucruri pe care le putem învăța de la Vărsător:

  • Fii autentic și gândește nonconformist.
  • Cum să ai opinii puternice și să ții cu tărie la ele.
  • Interesează-te de chestiuni importante care afectează colectivul și arată-ți implicarea.
  • Învață cum să șochezi și să amuzi oamenii în același timp.
  • Fii curios și explorează ce se întâmplă dincolo de cotidian.
  • Cum să fii o persoană sociabilă și plăcută.
  • Dă fără a aștepta nimic în schimb.
  • Ia viața în propriile mâini și nu lăsa părerile altora să te controleze.

Iată câteva celebrități care au Soarele în Vărsător: Jennifer Aniston, Shakira, Justin Timberlake, Paris Hilton, Oprah Winfrey, The Weeknd, Ashton Kutcher, Robbie Williams, Evan Peters, Emma Roberts.

Citește și Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

pixel