Săptămâna promițătoare pentru TREI nativi. Avertizările de care trebuie să țină cont
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile săptămânii pentru nativi. 

Pe 19 februarie, începe perioada în care Soarele se află în semnul Peștilor, până la sosirea Echinocțiului de primăvară pe 20 martie. Această etapă este propice pentru sentimente intense și este ideală pentru a scăpa pentru un timp din rutină și a ne dedica imaginației și creativității. Fiindcă emoțiile vor juca un rol central în viața noastră în săptămânile următoare, este important să le acordăm atenția cuvenită și să ne ocupăm de ele.

Pe 22 februarie, ne așteaptă Dragobetele astrologic al anului 2024 deoarece avem o conjuncție între Venus și Marte în semnul Vărsătorului. Această conjuncție este o oportunitate minunată pentru a începe sau reînnoi o relație, pentru a explora senzualitatea și pentru a descoperi ce ne aduce bucurie în domeniul iubirii. Se pare că iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea se combină armonios pentru a ajuta la construirea sau reconstruirea unei relații, chiar dacă aceasta poate fi mai puțin convențională.

Pe 23 februarie, Mercur intră în zodia Pești. Este important să fim extrem de vigilenți în fața dezinformării. Mercur în Pești are o tendință de a crea confuzie și aduce situații neclare sau de evadare. Acționează adesea într-un mod paradoxal. Caută o logică dificil de găsit. Totuși, trebuie să reținem că acest tranzit poate fi deosebit de benefic pentru practicarea iertării, empatiei, toleranței și pentru inspirație.

Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Pe 24 februarie, avem o Lună Plină în zodia Fecioarei. Fecioara este asociată cu precizia și eficiența, în timp ce Peștii aduc elemente de dizolvare și confuzie. Această opoziție cere negocieri. De data aceasta, Soarele va fi în conjuncție cu Saturn, ceea ce poate induce momente de îndoială și riscul de a fi influențați. Luna Plină va afecta în special persoanele cu semne mutabile în astrograma lor natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Pe 25 februarie, Venus în Vărsător face careu cu Jupiter din Taur. Acest aspect poate accentua tendința spre exagerare sau supraestimare, în special în relații și finanțe. Tensiunea dintre aceste două planete poate aduce și o creștere a creativității sau dorința de a experimenta lucruri noi. În același timp, putem resimți o lipsă de motivație în ceea ce privește aspectele monotone ale vieții.

Iată previziunile pentru nativi!

Saturn retrograd în astrograma natală: Realizări semnificative și progres în diferite domenii

Berbec/Ascendent în Berbec

În jurul datei de 22 februarie, conjuncția Venus-Marte din casa a 11-a te ajută să faci un nou pas către un proiect, profesional sau personal. Marte, fiind guvernatorul tău, s-ar putea să-ți aducă niște oameni în cale sau să ai parte de unele proiecte. Tu ai nevoie de prospețime. Dacă întâlnești noi persoane, este necesar să interacționezi cu aceștia, nu neapărat să-ți devină prieteni. Poți cunoaște și potențiali parteneri.

Dacă ai deja o relație, această conjuncție este foarte bună pentru socializare și pentru mers la evenimente. Soarele intră în casa a 12-a, iar pe tine te împinge la hibernare până când va tranzita în semnul tău.

La sfârșitul săptămânii, are loc o Lună Plină în Fecioară. Este posibil să exagerezi cu munca. Ține minte că nu-ți construiește nimeni statuie, deși ție îți place ideea de câștig și competiție. Ai nevoie de niște timp de relaxare, retragere și să ai grijă de sănătate. Încearcă să delegi și să spui ceea ce poți face și ce nu.

Tot finalul săptămânii îți poate aduce vești legate de problemele de sănătate ale celor dragi.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția Venus-Marte se petrece în casa a 2-a, cea a banilor. Recomandarea astrologului este să-ți cumperi și ceva pentru tine. Ar fi ideal să te răsfeți. Ai nevoie să investești în propria persoană.

Superstiții legate de numere norocoase și ghinioniste. Pe care să NU le alegi niciodată

La tine, Luna Plină se petrece pe axa de la 3 până la 9. Este un început bun pentru a învăța. Trebuie să fii mai atent la drumuri și la comunicare. Apar situații în care oamenii nu te înțeleg și te vei supăra.

Dacă ai examene, este o perioadă mai grea.

Pești/Ascendent în Pești

Soarele și Mercur intră în semnul tău. Vei căpăta energie și chef de viață. Totodată, cu sprijinul lui Mercur, ai putea să iei niște decizii.

La tine, conjuncția Venus-Marte se petrece în casa a 12-a și îți poate aduce nevoia să închizi un capitol în viața ta. Poate fi legat de aspecte precum sănătate, familie, de parteneri sau de tiparul acestora pe care-l alegeai. 

Dacă înainte un final îți aducea supărare, de data aceasta este posibil doar să accepți.

Luna Plină activează casa a 7-a, cea a relațiilor. Relația cu partenerul s-ar putea să nu fie așa cum ți-ai dorit și să simți că nu ajungi la un numitor comun. Din acest punct de vedere, săptămâna este destul de grea. Nici comunicarea nu este cea mai bună. Îți trebuie puțin mai multă răbdare.

Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel