Săptămână încărcată pentru PATRU zodii. Un nativ va avea multe conflicte în relație
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii! Iată ce ți-au pregătit astrele în aceste zile!

Suntem încă în sezonul Vărsătorului, care se încheie pe 19 februarie. Cu Soarele sub influența lui Pluto, experimentăm intens conceptele de detașare, libertate și spirit revoluționar. Zodia Vărsătorului este guvernată de Uranus și Saturn, atrăgându-ne către noutate și făcându-ne capabili să renunțăm la confort. Adaptabilitatea noastră ne permite să vedem fiecare schimbare ca pe o oportunitate nouă.

Pe 5 februarie, Mercur intră în Vărsător, simțindu-se confortabil în acest semn. Această schimbare este semnificativă deoarece Mercur scapă de efectele retrogradării în Capricorn. Acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător ne îndeamnă să reflectăm și să discutăm despre viitor într-un mod pragmatic și optimist. Încurajează deschiderea, viziunea, toleranța și maturitatea în acceptarea lumii noastre. De asemenea, subliniază importanța tehnologiei în viețile noastre.

Pe 10 februarie, experimentăm o Lună Nouă în Vărsător, marcând conjuncția dintre Soare și Lună. Această fază reflectă energia conștientă a Soarelui și energia inconștientă a Lunii. Este un moment propice pentru a căuta prospețime în diverse domenii, pentru a începe de la zero și aduce noutate în viața noastră.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Luna Nouă în Vărsător subliniază originalitatea, aducând în discuție concepte precum revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Caracterul Vărsătorului este asociat cu ideea de a se distanța de turmă. În plus, Luna se află în careu cu Uranus și în conjuncție cu Pluto și Mercur, oferind oportunități excelente pentru planificarea următorului pas.

Iată previziunile pentru nativi!

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se desfășoară în casa a 10-a. Aprofundează-ți gândurile în această săptămână cu privire la direcția pe care vrei să o aborderzi în carieră. Dacă nu ești implicat în câmpul muncii, reflectează asupra rolului tău în societate. Întreabă-te cine ești și încotro te îndrepți. Amintește-ți că prezența lui Pluto în casa a 10-a te întoarce pe mai multe părți, iar ajustarea nu va fi ușoară. Trebuie să crești, să evoluezi și să explorezi alte direcții.

Cu Venus în casa a 9-a, ești încurajat să călătorești, să explorezi și să studiezi. Din cauza careului dintre Mercur și Jupiter în semnul tău, evită discuțiile despre cine este mai inteligent sau cine are dreptate, deoarece poți greși, iar rezultatul s-ar putea să nu fie pe placul tău.

Pot apărea evenimente bizare și distorsionate la finalul săptămânii.

Visele vor fi prioritare pentru o zodie în FEBRUARIE. Trebuie să se îndrepte către ceea ce își dorește!

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, Luna, Mercur și Pluto vor fi în casa a 7-a. Săptămâna viitoare, se vor alătura Venus și Marte. Dacă ești singur, vei simți nevoia foarte mare de a avea o relație. Cu toate acestea, nu te gândi că totul se va întâmpla de pe o zi pe alta.

Pentru cei care sunt într-o relație, există șansa să te superi din orice face partenerul, chiar dacă este nesemnificativ. Doar că aceste chestii mici sunt doar pretexte. Va trece puțin timp până când veți avea o discuție fără să vă certați.

Astrologul îți recomandă să te concentrezi pe carieră pentru a face relația să funcționeze mult mai bine. Din punct de vedere profesional, ai aspecte benefice pe care tu nu le vezi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este o săptămână bună dacă vrei să te muți sau să îmbunătățești ceva acolo unde locuiești. Totodată, momentul este ideal și pentru a te împăca cu cine te-ai certat. Trebuie să îi accepți pe cei din jur. De exemplu, poate că ai avut conflicte cu părinții tăi. Gândește-te că nu îi mai poți schimba, dar poți face compromisuri pentru a face pace cu aceștia. Este necesar să înțelegi că tu privești lumea diferit față de ei.

Reflecție profundă și ajustare pentru următoarea zodie în 2024. Ce te sfătuiesc astrele?

De asemenea, Marte se pregătește să iasă din casa a 3-a. Astrologul te sfătuiește să fii atent la tot ceea ce înseamnă călătorii, vehicule, acte, grabă. Pe scurt, cam tot ceea ce înseamnă șofat.

Pești/Ascendent în Pești

În această săptămână, ai foarte multe planete în casa a 12-a. Ceea ce îți trebuie ție este odihnă și un pas în spate. Privește următoarele zile cât mai rațional. Nu-ți crea povești deoarece nu-și au rostul.

Cu Saturn în semnul tău și în mers direct până la final de iunie, ai posibilitatea să construiești. Trebuie să privești realitatea și să pornești din acea direcție.

În planul sănătății, probabil că deja ai observat ce îți face rău. Nu mai continua cu acel tipar.

Din punctul de vedere al astrologului, dacă nu te simți bine alături de niște persoane, nu trebuie să le abandonezi. Doar retrage-te o perioadă până îți dai seama ce vrei de la viață și de la cei din jur.

Vezi și Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel