Săptămână de Răscruce 18-24 septembrie: Horoscop pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Soarele și Neptun îți pregătesc surprize neașteptate în săptămâna ce vine. Află ce influențe astrale îți vor ghida pașii în zilele care urmează.

Săptămâna care ne așteaptă, 18-24 septembrie, aduce o serie de influențe astrale care vor avea un impact major asupra celor patru zodii: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Să aruncăm o privire detaliată asupra felului în care acești nativi vor naviga apele adesea tulburi ale destinelor lor în săptămâna ce vine.

Berbec

Berbecule, această săptămână este una plină de contrast. Începutul săptămânii te găsește într-o dispoziție confuză, cu mintea atrasă în multe direcții și sentimentul de a fi copleșit prezent constant. Poziționarea Soarelui în casa a 6-a, în opoziție cu Neptun, îți va pune la încercare răbdarea și toleranța. Totuși, există și vești bune: când vine vorba de relații și evenimente sociale, ai parte de momente plăcute, mai ales în a doua parte a săptămânii, unde se profilează oportunități pentru a lega noi conexiuni. Este important să rămâi deschis și receptiv la schimbările care vor apărea.

Rac

Racule, te vei simți poate mai naiv decât de obicei, fiind tentat să crezi diverse povestiri care îți vin în cale. Însă, pe măsură ce Soarele intră în Balanță, focalizarea ta se mută către casă și familie. Acum este momentul să investești în confortul căminului tău, să te implici mai mult în relația cu familia. Reinovarea și crearea unui spațiu plăcut sunt cheia săptămânii pentru tine.

Balanță

Balanțo, pregătește-te pentru o reînnoire! Deși primele zile ale săptămânii sunt dominate de oboseală și tracasări, Soarele care intră în semnul tău aduce, după 23 septembrie, o revigorare și un impuls de energie nouă. Fii atent, totuși, la tendința de superficialitate care te poate costa financiar. Săptămâna aceasta îți cere să aprofundezi, să te cufunzi în adâncul lucrurilor și să nu te mulțumești cu soluții de suprafață.

Capricorn

Capricornule, se deschid noi uși în cariera ta, cu Soarele în casa a 10-a care îți aduce șanse noi și îți permite să te gândești mai serios la viitorul tău profesional. O abordare calmă, corectă, așezată și planificată este necesară pentru a naviga această perioadă cu succes. Încearcă să privești dincolo de superficialitate și să cauți adânc înăuntrul tău pentru a găsi răspunsurile care îți vor aduce pace și stabilitate.

Concluzie

Astrele sunt în continuă mișcare, aducând cu ele schimbări importante. Pe măsură ce trecem prin echinocțiul de toamnă, este timpul să ne concentrăm pe armonie, echilibru și întâlnirile cu oamenii dragi. Lăsați-vă ghidați de influența benevolă a sextilului între Venus și Marte și descoperiți frumusețea armoniei în relațiile voastre.

Vezi și Previziuni astrologice 18-24 septembrie. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel