Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce mesaje au astrele pentru următoarele trei zodii!

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Pe 21 aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus în semnul Taurului, cel mai important eveniment din acest an.

Când această conjuncție are loc, se pot ivi idei geniale și schimbări fără precedent, dar și evenimente pe moment neplăcute. Datorită diferenței de mentalitate dintre cele două generații și având loc în Taur, există o rezistență suplimentară.

Ultima întâlnire dintre Jupiter și Uranus a avut loc în 1941. Jupiter înconjoară Soarele o dată la 12 ani, în timp ce Uranus o face la fiecare 84 de ani. În 1941, se desfășura Al Doilea Război Mondial, erau greve și diverse probleme legate de industrializare. De asemenea, existau numeroase crize legate de agricultură și cereale. A fost înregistrat un progres uimitor în zona muncii.

În 2024, efectele acestei conjuncții încep să se resimtă deja. Vor avea loc numeroase decizii, hotărâri și reglementări. Este nevoie de inovație. Fermierii ar putea constata că nu sunt susținuți și ar putea să se unească pentru a face față împreună.

În același timp, tot ceea ce ține de inteligența artificială, robotizare și algoritmi va începe să fie din ce în ce mai prezent. Avem posibilitatea să ne opunem sau să îmbrățișăm viitorul. Cel mai bine ar fi să ne adaptăm.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător ar putea fi cei mai afectați de această conjuncție astrală. Viețile lor ar putea fi schimbate în mod neprevăzut. Cu toate acestea, evenimentul istoric îi va învăța că orice criză poate fi de fapt o oportunitate.

Balanță/Ascendent în Balanță

La sfârșitul săptămânii, Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Chiron. Această săptămână, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologice, este mai dureroasă. Și îți poate lăsa un gust amar. Nu îți găsești locul și parcă nici partenerul nu îți arată și nu îți spune ce ai tu nevoie. 

De asemenea, Mercur este retrograd tot în Casa a șaptea, așa că, pe plan relațional, apar destul de multe situații care nu sunt pe placul tău. Te poți trezi că relația ta se bazează pe atracție și nu pe compatibilitate. Daca primești rezistență din partea partenerului când îi propui ceva, s-ar putea să ai o surpriză, fiindcă aveai o altă impresie despre el. Nu vei ști ce anume să faci, dar astrologul îți recomandă să nu iei decizii momentan pe plan relațional. Analizează mai degrabă riscurile de a rămâne sau de a nu rămâne în relația în care ești. 

Jupiter și Uranus se vor întâlni în Casa a opta. Mulți dintre voi au trecut printr-o instabilitate financiară serioasă. Cei care sunt într-un proces de partaj, de exemplu, s-ar putea ca astrele să le pregătească o surpriză.

15 aprilie - Ziua mondială a artei. Să încercăm să atribuim fiecărei zodii câte un obiect de artă!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, merită să vorbim despre Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din Casa a șaptea. Jupiter se află în această casă încă de anul trecut, așa că mulți dintre voi ați trecut prin evenimente de tot felul legate de partener, de relație. Poate ai rămas singur, poate că ai intrat într-o relație care nu a avut o așa de mare continuitate ori te-ai plictisit de legătură în care te afli. Această conjuncție aduce, de fapt, o încununare a acestor eforturi din ultimul an. 

Desigur, nu toată lumea va trece prin schimbări, însă cert este că Uranus are nevoie de o jertfă. Dacă știi că ceva te dă peste cap pe plan relațional, schimbă tu. Încearcă să mai schimbi ceva în relația ta. Aceasta are nevoie de un pic de prospețime.

Sfaturile astrelor pentru PATRU zodii. Ce pot face pentru a avea momente liniștite?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău și se întâlnește cu Uranus. Așa că pot apărea foarte multe surprize pe plan profesional. Poate că au apărut deja sau vor mai apărea și după această conjuncție de pe 21 aprilie. Ce trebuie să învățați voi este să nu mai luați totul atât de personal. Este cel mai bun și simplu sfat pe care astrologul ți-l poate oferi.

De altfel, trebuie să știi că nimic din ceea ce se întâmplă la serviciu nu are legătură cu tine. Deși pe moment, te superi sau îți faci propriile tale scenarii. Urmează o perioadă nemaipomenită pentru a face schimbări la locul de muncă. Poate să apară și o altă dinamică în relațiile cu colegii. Dar și ajustări, care pot continua până la final de lună.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel