SĂPTĂMÂNĂ cu oportunități pentru Berbec, Scorpion și provocări pentru Vărsător, Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile săptămânii pentru nativi. 

Pe 29 ianuarie, se formează un trigon între Venus în Capricorn și Jupiter în Taur, aspect considerat printre cele mai benefice din astrologie. Acesta aduce afecțiune, bucurie și generozitate, creând potențial pentru o zi specială. Totuși, se subliniază importanța acțiunilor personale întrucât Capricornul e pragmatic, iar Taurul se axează pe resurse și simțuri.

Pe 2 februarie, Mercur în Capricorn formează un sextil cu Neptun în Pești, aspect benefic pentru visare, vizualizare și manifestare. Chiar dacă rămânem pragmatici, este important să ne lăsăm purtați de imaginație. Amintirile sau emoțiile mai vechi pot contribui la conturarea viitorului nostru.

Pe 3 februarie, Venus în Capricorn formează un trigon cu Lilith din Fecioară. Venus simbolizează feminitatea și iubirea, în timp ce Lilith reprezintă independența și aspectele reprimate  ale sinelui. În prezența acestui aspect armonios, avem oportunitatea de a beneficia la maximum de influențele pozitive ale ambelor energii. Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență. 

Iată previziunile săptămânale pentru nativi!

Ai văzut și Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent?

Berbec/Ascendent în Berbec

Este o săptămână nemaipomenită pentru strategii financiare, mai ales când vine vorba despre câștigurile din carieră. Ai putea cere o mărire sau un bonus. Chiar dacă nu ceri o recompensă în bani, ai putea să-ți dorești un curs sau atelier.

Lasă-te ajutat în această săptămână, permite-ți să primești. Acest lucru te va ajuta să înveți cum să oferi. Totodată, aceste zile sunt bune și pentru romantism. Poți face o schimbare și în acest sens.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să comunici foarte mult cu partenerul. Poți face declarații, să vorbești despre amintiri sau să fii nostalgic. Venus face trigon cu Jupiter din casa a 7-a, cea a relațiilor. Ai o multitudine de șanse să te împaci cu cineva sau să îmbunătățești o relație, chiar și de prietenie. Va trebui să fii asumat și să-ți recunoști greșelile. Dacă vrei să cucerești pe cineva, arată-i cine ești cu adevărat, nu doar părțile frumoase.

Este o săptămână bună pentru călătorii, drumuri, studiu și examene. Cel mai important aspect este comunicarea. La tine, vorbele sunt câștigătoare în zilele următoare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Trigonul dintre Venus și Jupiter te ajută să te îngrijești de sănătate și să te împaci cu familia. Este foarte important să găsești un echilibru între a-i ajuta pe ceilalți fără să te sacrifici prea mult.

Săptămâna aceasta este bună pentru împăcare și acceptare. Trebuie să-ți dai seama că unele relații și locuri de muncă nu funcționează. Chiar dacă pare complicat să găsești metode prin care să ai grijă de tine, totul trebuie făcut treptat. Compromisul este cheia succesului în zilele ce urmează.

Pești/Ascendent în Pești

Astrologul îți recomandă să ieși cu prietenii sau să comunici cât mai mult cu aceștia. Ai nevoie de oameni. Solitudinea și izolarea nu-ți priesc zilele acestea. Gândurile negative nu te vor ajuta.

Chiar dacă nu ai o comunitate sau prieteni, poți merge într-un loc și să găsești persoane cu care să rezonezi. Nu trebuie să-ți plângi de milă și să stai doar în casă. Ai nevoie chiar și de discuții mici, căci vor conta enorm.

7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel