SĂPTĂMÂNĂ cu beneficii pentru Berbec, Scorpion și probleme pentru Fecioară, Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile săptămânii pentru nativi. 

Pe 13 februarie, Marte intră în Vărsător. Marte reprezintă energia masculină, încrederea, lupta, curajul, pasiunea, ambiția. Dar și furia. Marte te împinge de la spate, nu te lasă să rămâi pe loc. Arhetipul Vărsătorului ne vorbește despre progres, originalitate, inovație, toleranță și umanitate. 

Nici nu intră bine Marte în Vărsător, că face conjuncția cu Pluto. Acest aspect poate aduce pasiuni puternice, dar și decizii la nivel internațional care ne vor schimba viețile. 

Tot marți, avem un sextil între Venus din Capricorn și Neptun din Pești. Putem spune despre acest aspect că are două tăișuri. Venus se dizolvă și ne face mai iertători, generoși, creativi. Însă ne poate da și tendința de a ne face fantezii, mai ales în plan amoros. Sau de a evada într-o lume de vis, total diferită de ceea ce trăim de fapt.

Pe 16 februarie, vine rândul lui Venus să intre în Vărsător. Acest tranzit reprezintă o expresie a dragostei și a valorilor care se abate de la normele tradiționale, îndreptându-se către o formă de afectivitate liberă, deschisă și revoluționară. 

Venus va face imediat și conjuncția cu Pluto. Aici putem dezvolta obsesii, mai ales atunci când vine vorba de iubire sau bani. Dorințele vor fi destul de puternice, pasiunile fără limite. 

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Gândirea și comunicarea noastră vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! 

Cele PATRU zodii afectate de Marte în Vărsător. Nativii trebuie să fie foarte atenți la conflicte

Iată previziunile pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția dintre Marte și Pluto, din casa a 11-a, te obligă să faci următorul pas într-un domeniu la alegerea ta. Poate fi cel partenerial, profesional sau social. Când vorbim despre casa a 11-a, ne referim și la dorința de a ajuta, a face voluntariat și de a te implica în comunități.

Totodată, această conjuncție te ajută să fii mai atent la relațiile de prietenie pe care le ai. Ai putea săpa adânc pentru a afla motivația din spatele fiecărei prietenii. Este vorba despre tine, nu despre ceilalți. Trebuie să te gândești ce obții de la fiecare. Caută persoanele care sunt bune în viața ta. Nu te gândi la trecut când vine vorba despre acest subiect, analizează ce se întâmplă doar în momentul prezent. 

Cu Venus care va intra în casa a 11-a, vei fi și mai mult încurajat să te uiți la oamenii din viața ta.

Gândește-te la planuri, la următorul pas și la viitorul apropiat.

Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În casa a 6-a, cea asociată cu serviciul și sănătatea, vor fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto. Deși vei munci cu drag și spor, acesta va fi doar un pretext pentru a te distrage de la altceva. 

Vei vrea să iei toate proiectele, să-i ajuți pe toți și să te sacrifici pentru toată lumea. Excesul de zel pe care-l vei avea, de fapt, ascunde niște răni sau o frică.

Ține minte că burnout-ul, supărările permanente și stresul de zi cu zi provoacă foarte mult rău organismului. Astrologul îți pune în vedere că nu îți ridică nimeni statuie dacă le faci pe toate. Ocupă-te de prioritizare, iar pe restul lasă-l pentru altă dată. 

În planul sănătății, dacă ai o programare la medic și dintr-un anumit motiv se decalează, nu trebuie să renunți la ea doar pentru că ai alte treburi de făcut. Gândește-te ce este mai important: Să-ți verifici probleme de sănătate sau să-ți termini sarcinile la muncă?

Dacă îți faci griji că te va certa șeful, trebuie să ai în vedere că tot sănătatea este mai importantă.

Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ceea ce ai tu nevoie săptămâna aceasta, este o iubire trăită departe de ochii lumii. Nu ai nevoie de vizite la restaurant sau evenimente. 

De Ziua Îndrăgostiților, îți trebuie doar un decor romantic acasă și persoana iubită alături. 

Relațiile cu familia se mai complică. Poate apărea o veste care te dă puțin peste cap. Stai departe de conflicte și decizii.

Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Pești/Ascendent în Pești

Săptămâna aceasta s-ar putea să renunți la un aspect care ție nu-ți place. Ai un tipar de codependență, simbioză, iar atunci când se rupe ceva, ți se pare că ești sfârșitul lumii. De exemplu, dacă ți-ai dorit să-ți schimbi locul de muncă și acum o faci, o să crezi că se termină lumea. 

Saturn este încă în semnul tău. Pe cei mai tineri îi îmbătrânește, iar pe cei mai bătrâni îi întinerește. În planul sănătății, indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să fii foarte atent. 

Poți fi implicat în situații care au legătură cu persoane bolnave, fie că este vorba să mergi chiar tu la medic sau să te confrunți cu situații în care cei dragi se simt neajutorați. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu faci pe martirul. 

Poate fi o săptămână cu pierderi financiare sau ale energiei. 

Cu Venus care intră în casa a 12-a, trebuie să stai departe de relații indisponibile cât se poate de mult. Îți poți pierde mințile foarte ușor, mai ales dacă încerci să-i salvezi pe alții.

Stai departe de bârfe și de scenariile din capul tău.

Îți recomandăm și Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel