SĂNĂTATEA este prioritară pentru această ZODIE
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop. O zodie trebuie să fie foarte atentă în perioada următoare. 

Pentru Berbec, Saturn este în continuare retrograd în Casa a 12-a. Mai exact până pe 4 noiembrie. 

Aceasta este o casă a problemelor de sănătate serioase, a subconștientului, a pierderilor și a fricilor. 

Așa că, bineînțeles, este cazul să te preocupi în mod activ de sănătate. Asta dacă nu cumva ai început să o faci după 7 martie. În acest caz, roadele vor începe să se vadă. Încet, ce-i drept!

Și să nu uităm ceva. Marte, guvernatorul tău, se află în casa a 6-a, cea a sănătății și a stresului, până pe 27 martie. Deci Marte va face opoziție cu Saturn. Cu alte cuvinte, în luna august, ai face bine să faci din sănătate o prioritate. Și cum Mercur va retrograda tot în casa a șasea după 23 august, astrele îți recomandă să ai în vedere o a doua opinie la fiecare diagnostic/repetarea investigațiilor. 

În plus, dacă în prima parte a anului ai pierdut în diferite situații, oameni, bani, ai face bine să nu te îngrijorezi în plus. Tendința principală aceasta va fi, dar învață să procesezi doliul respectiv și încearcă să te descurci pe minus, pentru că asta este viața și Saturn dorește să îți arate că noi, ca oameni, avem limite și că nu ne putem întinde mai mult decât vrea el.

Mai mult, cu Saturn retrograd în Casa a 12-a, toată victimizarea și toată ideea că doar ție ți se întâmplă lucruri rele și că ai ghinion trebuie să dispară. Saturn sau planeta înțelepciunii vrea să te retragi puțin, să te izolezi, să nu mai ai cui să te plângi atât de mult.

Ai face bine să stai mai mult timp în compania ta și să te observi. Dar nu oricum, ci într-o manieră foarte obiectivă, așa cum îi place, de fapt, lui Saturn.

Saturn nu își mai dorește să plângi și să te victimizezi, ci să îți dai seama ce mai poți curăța din subconștientul tău. Este clar că este ceva ce vrea să iasă din tine dacă sunt anumite probleme de sănătate sau că sunt unele persoane care nu mai au ce să caute în viața ta.

Nu în ultimul rând, Saturn în Casa a 12-a vrea de la tine să scapi de orice viciu pe care îl ai. Chiar dacă le avem cu toții, atunci când un viciu îți face mai mult rău decât bine, această planetă vrea să îl elimini complet! Doar că nu este foarte simplu, fiindcă sevrajul cu ocazia acestei retrogradări este mai dureros ca orice.

Îți reamintesc faptul că și Chiron este retrograd în semnul tău. Aici există o bubă legată de încrederea de sine, de identitate, de cine ești tu. Dar și de modul în care te porți, te îmbraci. Multe dintre aceste obiceiuri s-ar putea să îți facă rău. Chiron are și multe implicații legate de sănătate, așa că vine cu răni fizice și emoționale. Activează frica de abandon, frica de respingere și îți arată că ești muritor. Așa că, trebuie să realizezi că ai și limite. 

Saturn nu îți mai permite să fugi! Trebuie să vezi ce doare, ca să începi să vindeci. Despre asta este vorba.

O să ai tendința să te izolezi și să te retragi. Poate chiar unii nativi își vor îndrepta atenția către unele destinații mai liniștite, în care să petreacă timpul singuri. 

Conjuncție rară Jupiter-Uranus în 2024. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog - previziuni pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel