Săgetătorii au o intuiție puternică, iar Peștii pot privi partea plină a paharului. Horoscop 22 octombrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

Astăzi, avem un trigon între Mercur și Saturn. În această perioadă, avem nevoie de o pauză, de timp de gândire și de mai multă înțelepciune. Mercur este în Scorpion, așadar are o energie de detectiv. Analizează, cercetează, verifică. Saturn în Pești face o delimitare clară între ce este în mintea noastră și realitate.

Un trigon este un unghi de 90 de grade între aceste două planete și ne ajută să facem un pas înapoi și să reflectăm asupra a ceea ce se întâmplă. Mintea noastră procesează și descoperă conexiuni. De ce? Pentru că lumea în care trăim este destul de tensionată. Anul acesta urmează alegeri și se fac numeroase declarații. Vocea interioară trebuie să îți ofere o direcție. Deci, acest aspect ne ajută să ne canalizăm foarte bine energia mentală.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu este ziua potrivită pentru a discuta despre salariul tău sau al altora. În schimb, astăzi te poți educa financiar. Citește o carte, discută cu o persoană experimentată sau mergi la un consultant.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur este în semnul tău, iar Soarele se pregătește să te viziteze și el. Este un moment în care s-ar putea să accepți că trebuie să iei unele decizii. Te-ai împăcat cu această idee, dar încă nu e momentul să acționezi. Poți face o listă cu argumente pro și contra.

Taurii trebuie să se trezească la realitate, Leii nu trebuie să aibă prejudecăți. Horoscop 22 octombrie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Intuiția ta este foarte puternică. Beneficiezi de multă inspirație, mai ales în legătură cu situațiile din familie care nu îți convin. Nu te plângi și nu te sacrifici prea mult. Ești o persoană matură.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se pregătește să iasă din casa a zecea. Unii dintre voi s-ar putea simți presați să ia decizii profesionale. Recomandarea Danielei Simulescu este să mai ceri timp, să mai amâni. Deciziile importante nu se iau în grabă. De asemenea, fii atent la planurile pe care le faci împreună cu prietenii.

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Discuțiile cu șefii pot fi sau nu pe placul tău. Nu mai ești atât de încântat de anumite proiecte. În jurul tău, s-ar putea să observi că tu muncești mult, iar alții primesc laude. Poți deveni ușor invidios. În schimb, încearcă să te gândești de ce îți place să muncești atât de mult și să te chinui.

Pești/Ascendent în Pești

Aspectul de astăzi este unul favorabil. Mercur este în casa a noua, iar Saturn este în semnul tău. Acest trigon te ajută să privești partea plină a paharului. Fă haz de situații și fii mai ironic. Vei observa că viața ta se va schimba dacă îți schimbi atitudinea.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel