Săgetătorii au gânduri otrăvitoare, iar Vărsătorii spun lucruri care deranjează. Horoscop 15 octombrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop zilnic. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

Pe 15 octombrie, Venus în Scorpion formează o opoziție cu Uranus în Taur. După cum spun astrologii, aceasta este una dintre cele mai nepotrivite zile pentru a lua decizii în plan relațional. Nu începe o relație, dar nici nu te despărți. Venus dorește stabilitate și devotament, în timp ce Uranus se opune, aducând instabilitate și evenimente bizare. Componenta de instabilitate a lui Uranus ne-ar putea face să regretăm deciziile ulterior. De asemenea, acesta este unul dintre acele evenimente care poate provoca probleme financiare.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ești predispus să cheltuiești banii pe lucruri inutile. Astăzi, ești foarte influențabil pe plan financiar. Sau, atunci când încerci să faci cuiva o bucurie, gândești: „Dacă îi cumpăr asta, sigur mă va iubi!”. Nu cumpăra atenția nimănui, căci nu îți va aduce niciun beneficiu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus este în semnul tău. Ai o putere de seducție uimitoare, nu doar în zona amoroasă, ci în toate aspectele vieții. Problema este că vei atrage oameni nepotriviți și nu vei înțelege ce ai făcut pentru a-i atrage.

Gemenii sunt afectați de invidie, iar Leii se răzvrătesc. Horoscop 15 octombrie

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Glorifici trecutul și ți se pare că era perfect. Plângi, regreți, reproșezi. Mintea ta te duce doar la acele momente din trecut care ți-au convenit. Cu toate acestea, nostalgia îți oferă o falsă stare de bine. Cu Venus în casa a douăsprezecea, ai tendința de a te apropia de oameni, situații și gânduri destul de otrăvitoare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este momentul să stabilești limite în anumite relații de prietenie. Dacă i-ai lăsat să te judece, să-ți vorbească urât sau să nu îți respecte anumite cerințe, poate ar fi cazul să spui „stop”. Nu mai poți tolera aceste conexiuni toxice. Venus în casa a unsprezecea îți aduce tendința de victimizare, însă trebuie să faci un pas înapoi și să te întrebi de ce te vezi cu acele persoane.

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Această opoziție se manifestă puternic pe plan profesional. Următoarea SuperLună se va petrece pe axa 3-9. Este posibil să spui anumite lucruri care vor deranja. Trezești demoni și, la un moment dat, vei primi lovituri sub centură. Pregătește-te!

Pești/ Ascendent în Pești

Daniela Simulescu îți recomandă să fii foarte atent la călătorii, drumuri și chestiuni administrative. Acolo unde ar trebui să te implici mai mult, ești leneș, iar acolo unde nu este nevoie de tine, depui eforturi nejustificate.

Pluto hotărăște destinul unei zodii în octombrie. Se va ridica din propria cenușă sau va rămâne la pământ?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop zilnic Acvaria. Gemenii o duc bine, dar restul?

Horoscop 10 octombrie. Iată ce aduc astrele pentru...



Cele mai noi articole

Mitologia zodiei Fecioară: legenda ciclurilor naturii

Fecioara este profund înrădăcinată în simbolismul...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel