Rutina perfectă de dimineață. Începe-ți fiecare zi așa, pentru cât mai multă stare de bine
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
Când scopul tău este să trăiești o viață sănătoasă, rutina de dimineață este primul aspect pe care trebuie să îl pui la punct.  

Dacă începi fiecare dimineață cu activități grozave, vei face progrese consistente, vei construi obiceiuri bune și vei culege beneficiile.

Dar dacă faci greșeli mari, îți vei petrece restul zilei încercând să  repari daunele.

Pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri, avem patru obiceiuri de dimineață pentru un corp mai în formă și mai sănătos.

Hidratează-te

La urma urmei, ar putea fi mai mult de opt ore de când te-ai culcat și ai băut ultima oară un pahar cu apă. Dacă te trezești simțindu-te amețit, ar putea fi un semn că ești ușor deshidratat.

Mișcă-te

Dacă ai un câine sau o pisică, s-ar putea să observi că primul lucru pe care îl face prietenul tău blănos când se trezește dimineața este întinderea. Nevoile tale nu sunt diferite. 

Bucura-te de soare

După ce te trezești, este extrem de sănătos să deschizi jaluzelele și să lași lumina soarelui să-ți inunde casa. De ce? Lumina soarelui vă poate îmbunătăți starea de spirit și este vitală pentru a menține un ritm circadian sănătos (ceasul de somn al corpului).

Mănâncă un mic dejun sănătos

Ultimul dintre aceste obiceiuri de dimineață pentru un corp mai în formă și mai sănătos are legătură cu dieta ta. Consumul alimentelor potrivite la micul dejun vă va alimenta cu energie, vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness și va crea un precedent puternic pentru restul zilei. Sari peste cerealele sau produsele de patiserie cu zahar si ofera-ti o doza buna de proteine, grasimi sanatoase si carbohidrati. Un exemplu grozav și sănătos este acela de a pregăti două ouă omletă cu avocado și legume. Sau savurați niște iaurt grecesc cu fructe proaspete și un strop de miere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel