Ritualuri și afirmații pentru Eclipsa de Lună în Balanță. Renunță la influențele negative din viața ta și atrage armonia!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ne așteaptă o Lună Plină și prima Eclipsă de Lună din 2024 în semnul Balanței. Renunțăm la relațiile care nu ne mai fac bine și avem nevoie de armonie. Iată câteva ritualuri simple și afirmații pe care le poți face!

Pe 25 martie, avem o Lună Plină și o Eclipsă de Lună în semnul Balanței. Luna Plină aduce un apogeu, o finalizare. Aceste evenimente se vor concentra asupra relațiilor noastre. Este momentul în care avem curajul de a renunța la legăturile care ne-au făcut rău.

Soarele în Berbec ne oferă curaj, prospețime, dar și impulsivitate. Luna în Balanță vine cu armonie, echilibru, nu vrea să luăm decizii grăbite. Venus, guvernatoarea Eclipsei, spune că nu se poate în niciun fel. Va exista o pierdere, indiferent de hotărâre.

Niște practici pentru a atrage armonia și frumusețea, dar și pentru eliberare sunt ideale pentru această Lună Plină/Eclipsă.

Iată ce trebuie să faci!

Desfășurarea unui ritual în timpul Lunii Pline în Balanță și a Eclipsei de Lună

Deoarece Eclipsa poate aduce o energie emoțională intensă, este util să eviți supraaglomerarea și să îți rezervi timp pentru ancorare, odihnă și reflecție.

Luna Viermelui. Ce trebuie să știi despre Luna Plină din martie?

Iată câteva practici și ritualuri care te pot ajuta să navighezi prin această energie a Eclipsei!

1. Explorează și eliberează tiparele prin tehnica jurnalului

Jurnalul poate fi un instrument puternic pentru eliberarea energiei mentale stagnante și a tiparelor care nu ne mai sunt bune. În timpul Eclipsei și în zilele care urmează, ia-ți timp să scrii despre modul în care experiențele din trecut au influențat convingerile și comportamentele tale în relații. Dacă simți că o relație necesită ajustări sau eliberare, reflectează la ce poți face pentru asumarea responsabilității  în cadrul acesteia și la dorințele tale autentice. Observă orice dezechilibre sau probleme nerezolvate și stabilește câțiva pași simpli pe care îi poți face pentru a echilibra relațiile tale.

Astrologii internaționali despre Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie: ”O conexiune care nu îți face bine dispare”

2. Plimbă-te cu conștiință

Stabilește-ți intenția de a fi conștient de echilibru și frumusețe în jurul tău și apoi mergi într-o plimbare conștientă. Observă împrejurimile, deschizându-ți toate simțurile. Observă unde vezi echilibru, frumusețe și armonie în peisajul din jurul tău și lasă-te să fii hrănit de aceste aspecte.

Lună Plină/Eclipsă de Lună în Balanță pe 25 martie: În căutarea echilibrului dintre impulsivitate și armonie

3. Creează și îngrijește frumusețea

Balanța este guvernată de Venus, așa că poți lucra cu energia sa pentru a te conecta cu creativitatea și frumusețea. Adaugă un element de frumusețe în viața ta, fie prin flori proaspete, parfumuri sau mâncare gustoasă. Exprimă recunoștință pentru oamenii dragi din viața ta și lasă-i să știe cât de mult înseamnă pentru tine.

Eclipsă de Lună pe 25 martie. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Afirmații pentru armonie și eliberare:

  1. "Sunt deschis/ă și dispus/ă să eliberez toate grijile și fricile care mă împiedică să trăiesc în armonie."
  2. "Îmi accept cu drag toate aspectele sinelui meu și mă eliberez de judecăți și critici interioare."
  3. "Mă las purtat/ă de fluxul vieții și mă bucur de fiecare moment în armonie și pace interioară."
  4. "Aleg să-mi dedic timp pentru practici care îmi aduc armonie și echilibru, cum ar fi meditația și respirația conștientă."
  5. "Îmi exprim recunoștința pentru toate lecțiile pe care le-am învățat și pentru toate experiențele care mă ajută să evoluez și să mă eliberez."
  6. "Îmi onorez nevoile și îmi stabilesc limite sănătoase, ceea ce îmi aduce o mai mare armonie în relațiile mele."
  7. "Aleg să renunț la resentimente și la atașamente trecute, mă deschid pentru iertare și eliberare."
  8. "Mă conectez cu natura și cu energia ei vindecătoare, ceea ce mă ajută să regăsesc armonia și echilibrul interior."
  9. "Îmi acord permisiunea de a fi autentic/ă și de a trăi în aliniere cu valorile și pasiunile mele, ceea ce mă aduce într-o stare de eliberare interioară."

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Vi s-a spus că, dacă aveți aritmie, este contraindicat să practicați activități sportive?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel