RITUALURI pentru Luna Nouă în Vărsător de pe 10 februarie. Beneficiază din plin de această energie!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 10 februarie, avem o Lună Nouă în Vărsător.  Iată ce ritualuri poți face pentru a benefica de energia Lunii Noi!

Cei doi aști importanți, Soarele, care reprezintă energia conștientă, și Luna, simbol al energiei inconștiente, se întâlnesc într-unul dintre cele mai neconvenționale semne zodiacale. Acest moment oferă o oportunitate propice pentru a căuta prospețime în toate aspectele vieții noastre. Ne putem reîncepe parcursul și aduce inovație în existența noastră!

Această Lună Nouă ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul, plasat deasupra cerului, aduce în discuție concepte precum revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Cei cu acest arhetip pronunțat în astrogramele lor natale se diferențiază de mulțime. Este un moment deosebit pentru a reflecta asupra următorului pas în evoluția noastră personală!

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

Ritualuri de Lună Nouă

Arhetipul Vărsătorului vorbește despre noutate și inovație. Așadar, adaugă aceste caracteristici în ritualurile tale de Lună Nouă. Abordează totul diferit.

1. Setarea intențiilor

Așează-te într-un loc liniștit cu o foaie, un jurnal și un instrument pentru scris. Scrie pe hârtie ceea ce îți dorești să atragi în viața ta sau ce vrei să îndeplinești în următoarea lună. Fii specific și clar cu ceea ce îți dorești.

2. Ritual de curățare energetică

Poți face un ritual de curățare a energiei negative din jurul tău. Acest lucru poate implica aprinderea de tămâie, salvie sau smirnă. Poți folosi bețișoare parfumate.

3. Meditație și vizualizare creativă

Folosește energia Lunii Noi pentru a medita și pentru a-ți vizualiza obiectivele. Vizualizează viitorul ca și cum ai fi deja realizat ceea ce îți dorești. Concentrează-te pe aceste sentimente și energii pozitive.

4. Încărcarea cristalelor

Dacă lucrezi cu cristale sau pietre prețioase, poți să le expui la lumina Lunii Noi pentru a le încărca cu energie proaspătă și pentru a le programa cu intențiile tale.

5. Scrisori către sine

Scrie o scrisoare către tine însuți în care îți exprimi intențiile, dorințele și obiectivele pentru lunile următoare. Păstrează această scrisoare și deschide-o la următoarea Lună Nouă pentru a vedea cum te-ai dezvoltat și ce ai realizat.

Lună Nouă în Vărsător pe 10 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

6. Ceremonie de ceai sau de apă

Prepară o băutură caldă sau rece și folosește momentul pentru exprimarea recunoștinței față de ceea ce se întâmplă în viața ta și pentru a te conecta cu energia Lunii Noi.

7. Dans sau mișcare ritualistică

Folosește mișcarea corpului pentru a te conecta cu energia și pentru a elibera orice tensiune sau blocaje. Poți să dansezi liber sau să practici yoga sau alte forme de mișcare conștientă.

8. Plantare de semințe

Dacă ai un spațiu de grădinărit, poți planta semințe sau bulbi la Lună Nouă pentru a simboliza începuturile și creșterea în viața ta.

Ai văzut PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Vărsător. Apar mari schimbări profesionale, în relație și în familie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel