Ritualuri de Lună Plină, în funcție de zodie. Idei utile pentru fiecare semn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 8 decembrie, avem Lună Plină în semnul Gemenilor. Acest eveniment astrologic important vorbește despre schimbări, teste și experimente. Va afecta toate semnele din zodiac, dar mai ales pe cele cu un marcaj mobil în astrogramă, precum Săgetătorii, Gemenii, Peștii și Fecioara. Nu uita că Luna Plină poate să lumineze tot ceea ce ne înconjoară, dar și intuiția noastră. De altfel, îți permite să vezi toate relațiile dintr-o perspectivă mai clară.

De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Este un moment oportun să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare. Relațiile dintre oameni pot să devină mai intense în timpul acestei faze a Lunii. Însă, pot evolua frumos, dacă ambele părți lasă în spate orice discuție sau ceartă. Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, pe care ți le prezentăm, în funcție de zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu știi ce ritualuri i se potrivesc primului semn din zodiac? Știi deja că ești unul dintre cei mai energici, așa că mișcarea este prioritară pentru tine. De această Lună Plină în Gemeni, te poți conecta din nou cu corpul tău. Desigur, nu ești nevoit să apelezi la sporturi extreme, dar poți încerca o terapie de masaj, drumeții prin pădure sau tehnicile de dans care îți sunt pe plac. Nu uita că este un moment excelent pentru călătorii.

Taur/Ascendent în Taur

Conectează-te cu simțurile tale! Dacă îți plac uleiurile esențiale sau bețișoarele parfumate, acesta este un ritual grozav, ca să te simți în largul tău. Vei vedea că mirosurile plăcute îți redau energia, dar și inspirația. Și florile sunt un mijloc potrivit pentru contemplare. Fă-ți un ritual propriu, admiră plantele pe care le îngrijești, inspiră și fii recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt partea comunicativă și sociabilă a zodiacului. Totuși, dacă ești Gemeni sau ai ascendent în Gemeni, ai un sistem nervos mai fragil. Lasă-te cuprins de partea creativă, ca un ritual al Lunii Pline și bucură-de abilitățile tale de cântăreț, scriitor sau desenator. Poți încerca să folosești și afirmații valoroase, ca un mod de a redobândi controlul și energia în viața ta.

Rac/Ascendent în Rac

Creează o listă cu lucrurile de care ai nevoie acum sau în următorul an. Te vei simți mai bine, iar acest lucru te poate concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru sufletul tău. Continuă să te dăruiești altora și fii prezent în viața oamenilor, dar nu uita nici de nevoile tale. Meriți să te pui pe primul loc, măcar din când în când.

Leu/Ascendent în Leu

Ai o personalitate uriașă și ești văzut ca o gură de aer proaspăt de către cei din jur. Copilul tău interior te sprijină zilnic, așa că ritualul tău de Lună Plină poate fi următorul: Conectează-te cu sufletul tău, dar și cu copilul interior. Vorbește despre activitățile care îți făceau plăcere în copilărie sau scrie-le pe o hârtie. Vezi câte din ele mai pot fi realizate și în prezent, ca să-ți aduci zâmbetul pe buze.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai darul scrisului, așa că apucă-te de conceput poezii! Luna Plină în Gemeni încurajează creativitatea, așa că merită să ieși din zona ta de confort. Scrie pentru relaxarea proprie, dar și pentru a ține departe grijile sau gândurile negre care nu-ți dau pace.

Balanță/Ascendent în Balanță

Ești priceput când vine vorba de design sau de garderobă, așa că poți face un ritual în acest sens. Admiră-ți articole vestimentare sau propriile creații, probează haine noi și îmbracă-te după bunul plac. Este un moment ideal pentru a vedea frumusețea în simplitate. Ieși mai mult în aer liber în jurul datei de 8 decembrie, o să te recreezi și o să te încarci cu energie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Meditează! Dacă te simți copleșit, acest lucru te ajută să-ți răspunzi la întrebări. Poți să meditezi în dormitor sau în timp ce faci duș, important este să navighezi cât mai departe în subconștient. Pentru că mintea ta preferă intimitatea, acest exercițiu ți se potrivește de minune.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Creează un blog, vorbește cu oameni sau pur și simplu așterne gândurile și idealurile pe o foaie de hârtie. Acest lucru poate fi încercat indiferent de vârstă, pentru că ai o mulțime de idei mărețe, pe care merită să le pui în practică. Participă și la evenimente sau conferințe, pentru că ai multe de învățat și poți să cunoști oameni noi, cu idei la fel de mai precum ai tu.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mergi într-o scurtă călătorie sau la o plimbare. Acestea îți vor aduce liniștea, așa că este un ritual excelent de Lună Plină. Dacă ești epuizat, o scurtă plimbare poate faci minuni la nivel psihic.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conectează-te cu cei din jur! Ești o persoană sociabilă, care are nevoie de atenție. Poți să te alături unui club digital, de orice tip. Poate fi vorba de iubitorii aceluiași joc pe care îl practici sau un cerc de scris. Tu alegi! Important este să ne conectezi cu cât mai multe persoane care să te ajute și pe care să-i înveți, la rândul tău.

Pești/Ascendent în Pești

Chiar dacă nu ești în căutare de atenție, poți încerca mentoratul, ca ritual de Lună Plină. Poți să dai înapoi ceva societății, așa că îți poți împărtăși afinitatea pentru pietre vindecătoare sau cristale. Ghidează-i pe ceilalți în propria meditație, pentru că ai atât inteligență emoțională, cât și capacitatea spirituală să o faci.

Citește și: 3 mesaje de la îngeri pentru toate zodiile în luna decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel