Ritual de Lună Nouă. TREI pași către împlinirea dorințelor
Autor: , Astrosens Team | Dată: 22 sep 2022, 17:09
O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, deci putem să începem să ne gândim la dorințe și intenții. 

Pe 26 septembrie 2022 vom avea o Lună Nouă în Balanță. Semnul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm la finalul acestei săptămâni pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă, ce anume simțim nevoia să îmbunătățim în viața noastră? 

Lună Nouă în Balanță pe 26 septembrie 2022. Echilibrul din noi, detalii aici!

1. Meditează și descoperă cine ești cu adevărat. Aceasta este cheia îndeplinirii tuturor dorințelor tale. 

Primul pas în a-ți îndeplini dorințele este să vezi dacă acestea chiar sunt dorințele tale. Este o perioadă excelentă pentru retragere. Stai cu tine, întreabă-te ce te face fericit, vezi dacă nu cumva ceea ce îți dorești este un ecou a ceea ce își doreau părinții tăi pentru tine, dacă nu este cumva o amprentă a societății asupra ta. Poate că tot ce îți dorești tu, de fapt, se rezumă la lucruri mai simple sau mai precise. Pentru a ști care e calea pe care să o urmezi va trebui să îți dai seama unde ai vrea să ajungi și care sunt eforturile pe care ești dispus să le faci pentru obiectivele tale. Când vei vedea că sunt câteva dorințe care se îmbină cu lucrurile care chiar îți plac în viață și care se aliniază cu personalitatea ta de acum, înseamnă că deja ești pe drumul bun, ai făcut primul pas. 

Citește și: CINCI întrebări care te ajută să afli CE vrei cu adevărat. Lecțiile lui Jupiter retrograd

2. Notează și crezi! 

Încearcă să te rezumi la chestii simple, nu te gândi încă la modul în care poți obține acele lucruri, însă bine ar fi să le păstrezi o notă realistă. Îmi doresc să am un loc de muncă unde să fiu apreciat, îmi doresc să am un salariu pe măsura aptitudinilor mele, îmi doresc o mașină mai bună. În momentul în care scrii, vei vedea că în mintea ta se va desfășura un plan și vei putea să identifici și mai mulți pași care să te ducă în direcția dorită de tine. 

Dacă nici tu nu crezi ce ai scris pe foaia aia, cum vrei să creadă Universul? Dacă nici tu nu te iei în serios, înseamnă că, de fapt, nu vrei nimic. Dacă nu crezi în propriile tale obiective, întoarce-te la numărul 1. Sunt obiectivele tale? Cine ești, de fapt? Cât de puternic ești, ai vreo limită în a le îndeplini? Odată ce vei crede că ești capabil să le faci, nimic nu îți va mai sta în cale, vei găsi oamenii care să te ajute, resursele necesare, deodată vei vedea cum totul începe să se lege. 

3. Acționează și fii recunoscător!

Fă deja ceva în direcția respectivă! Caută mai multe detalii pe internet, documentează-te, sună la relații cu clienți și vezi cam ce ți-ar trebui ca să îți pui afacerea pe picioare, sună-ți prietenii, cunoștințele, vezi de unde poți primi finanțare. Dacă e vorba despre o dorință din zona sănătății, caută terapii alternative, vezi în ce mod a evoluat știința, soluțiile apar mereu, important e să mergi spre ele. Sună, vorbește, discută, verbalizează!

Ca să poți primi ceea ce îți dorești trebuie să lucrezi cu tine, toate răspunsurile sunt înainte de toate în interiorul tău, muncește cu tine, descoperă ce nu merge, ce nu ai vindecat încă, iar apoi muncește în exterior. Dacă vei munci cu plăcere, dacă vei simți satisfacția la finalul unei zile, da, ai găsit calea, ăsta e drumul dorințelor tale. Dacă nu, întoarce-te din nou la pasul 1 și vezi ce îți dorești cu adevărat. S-ar putea să constați cât de fericit ești cu micile bucurii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ritual de Lună Nouă. TREI pași către împlinirea dorințelor

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?