Rezumat astrologic săptămâna 13-19 martie: Venus intră în Taur
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează câteva zile pline de evenimente astrologice!

Pe 15 martie avem un careu între Marte din Gemeni și Neptun din Pești, care poate crea multe fumigene. Marte se află în Gemeni din 20 august, a și retrogradat în acest semn în perioada 30 octombrie-18 ianuarie, deci am tot avut parte de acest aspect. Riscul de înșelăciune va fi destul de crescut, atât pe plan personal, cât și individual. Deci nu vă lăsați păcăliți! Proverbul “Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard” va fi mai prezent în viețile noastre ca nicicând. Ne va fi greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. Speculațiile vor fi la tot pasul. 

Pe 16 martie vom avea o triplă conjuncție în semnul Peștilor. Soarele va face conjuncție cu Mercur și cu Neptun. Va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție. Frici iraționale vor întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie. Dar îngrozitoare pentru decizii importante.

Tot pe 16 martie, avem un careu între Venus din Berbec și Pluto din Capricorn. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un careu cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Pe 17 martie, Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. Ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care durează până pe 11 aprilie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Pe 19 martie, Mercur intră în Berbec. Tranzitul acesta este echivalentul zicalei "Cine nu e gata, e luat cu lopata!". Tranzitul va avea loc în perioada 19 martie - 3 aprilie, adică două săptămâni în care suntem chemaţi să acţionăm şi să luăm deciziile mult amânate sau să spunem lucrurile pe care le-am ţinut în noi multă vreme. O perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: carismă, idei, cheltuieli

Taur/Ascendent în Taur: atracție, intuiție, dezamăgiri de la prieteni

Gemeni/Ascendent în Gemeni: risc de înșelăciune în carieră, planuri,  sprijin neașteptat

Rac/Ascendent în Rac: discuții cu șefii, anturaj prielnic, spiritualitate

Leu/Ascendent în Leu: beneficii în carieră, studiu, cheltuieli

Fecioară/Ascendent în Fecioară: dezamăgire pe plan personal, investiții, călătorii

Balanță/Ascendent în Balanță: discuții cu partenerul, negocieri, neînțelegeri la serviciu

Scorpion/Ascendent în Scorpion: romantism la cote uimitoare, aplanarea conflictelor, discuții cu colegii

Săgetător/Ascendent în Săgetător: haos în familie, îmbunătățirea stilului de viață

Capricorn/Ascendent în Capricorn: empatie, încurcături administrative, discuții cu rudele

Vărsător/Ascendent în Vărsător: cheltuieli inutile, minte vie, timp de calitate cu familia

Pești/Ascendent în Pești: confuzie, imaginație puternică, planuri financiare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel