Rezumat astrologic 5-11 iunie: Venus intră în Leu/Pluto se întoarce în Capricorn
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Iată că următorul tranzit al lui Venus ne pregătește de o vară incendiară!

Pe 5 iunie, Venus intră în Leu. Va rămâne acolo până pe 9 octombrie. Ce anume ne aduce? Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

În cazul în care dorim să intrăm acum într-o relație, să nu ne dăm oricum, să avem principii puternice și standarde înalte. Vom iubi cu mult patos, iar declarațiile și cuvintele vor fi cam exagerate. 

Atenție că Venus va și retrograda în perioada 23 iulie - 4 septembrie!

Citește și: Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru primele ȘASE semne din zodiac

Pe 7 iunie, Venus din Leu face un careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Dar cel mai important este careul cu Nodul Sud din Scorpion. De ce? Pentru că aduce multe tensiuni, lupte interioare între dorința de posesivitate și nevoia de libertate. Și de obicei, proiectăm interiorul în exteriorul nostru. Ne vom testa partenerii fără niciun motiv. 

Pe 10 iunie, Mercur din Taur face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

Pe 11 iunie, Mercur păsește în Gemeni, adică în domiciliul său. Vom fi foarte rapizi, foarte curioși și foarte versatili. Vom oferi opinii, idei și perspective într-o clipită. Ne vom lăsa atrași de o paletă largă de interese. Ne va placea să vorbim și vom fi atât de interesanți încât alții adoră să ne asculte. Și bineînțeles, curiozitatea va fi la cote uimitoare! Mulți jurnaliști, intervievatori și prezentatori de emisiuni de talk-show-uri au Mercur în Gemeni. 

Tot pe 11 iunie, avem un careu între Venus din Leu și Jupiter din Taur. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

În aceeași zi, vom avea parte de un eveniment remarcabil: Pluto retrograd se întoarce în Capricorn! Și readuce unele teme prin care am trecut din 2008 încoace. Să ne reamintim că semnul dur al Capricornului este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere. La nivel personal, cu toții am simțit acest tranzit al lui Pluto, în funcție de casa din harta natală pe care a traversat-o.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Îți recomandăm și Previziunile lunii IUNIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

pixel