Rezumat astrologic 29 mai-4 iunie: Lună Plină în Săgetător
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Venus petrece ultimele zile în semnul Racului. 

Pe 30 mai, Uranus face o conjuncție cu Vesta în semnul Taurului. Pe lângă castitate, iubire pură, Vesta poate fi și reprezentarea divină a flăcării din interiorul nostru, dar și ideea care ne face să înțelegem modul în care ne simțim în raport cu familia și casa noastră. Mai mult, este inspirația din interior, care ne face să mergem mai departe. Este o flacără a ambițiilor și a dorinței, care au capacitatea să ne facă să continuăm, într-o lume cu multe greutăți. Poate fi și bucuria pe care o simțim în momentul în care ni se îndeplinește un vis sau un anumit obiectiv. De asemenea, Vesta vorbește și despre ritualurile pe care le facem zi de zi. 

Uranus este planeta care se ocupă cu schimbările bruște din viaţă, cu libertatea, independența, rebeliunea, noncomformismul. 

Ei bine, această conjuncție din semnul Taurului, vrea ca noi să schimbăm ceva din rutina zilnică, și mai ales din punct de vedere financiar. Doar că nu o vom face de la sine, ci împinși de o situație ciudată. 

Pe 1 iunie, Mercur din Taur face un careu cu Lilith din Leu. Aici vom fi tentați să spunem lucruri pe care le ținem ascunse de mult timp. Sau vom avea curajul să folosim unele replici de care altădată ne-am fi temut. Cert este că nu vom mai asculta de regulile societății. 

Pe 3 iunie, Venus din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Vom visa la dragoste, ne vom imagina scenarii precum cele din filmele romantice, vom fi inspirați de iubire și vom mai lăsa de la noi. Poate fi o zi nemaipomenită pentru cei care activează în domeniile artistice sau literare. Creativitatea nu are limite. 

Pe 4 iunie, Mercur face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Una spui, alta se înțelege! Acest aspect poate fi responsabil pentru idei geniale, ieșite din comun, neconvenționale, rebele. Dar și pentru un spirit revoluționar, chiar și pentru aceia mai conservatori. În plus, soluțiile noi găsite pentru problemele financiare pot fi privite cu neîncredere, dar vor da rezultate. 

Tot pe 4 iunie, Luna Plină din Săgetător va fi în careu cu Saturn din Pești. Ne vom da seama că este o mare diferență între a ști și a crede. Iar Saturn face ca lucrurile să fie și mai complicate. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

Citește și Horoscop IUNIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels/Pixabay

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Horoscop 19 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Ocean de iluzii pentru o zodie

pixel