Rezumat astrologic 27 februarie - 5 martie: Mercur în Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrologice săptămâna 25 februarie - 5 martie. 

Înainte de a vă invita să citiți despre următoarele aspecte, vă reamintesc faptul că Saturn se va afla la gradul 29 în Vărsător. Va intra în Pești pe 7 martie. Dar până atunci ne va mai da câteva lecții pe ultima sută de metri, lecții care au legătură cu tot ce s-a întâmplat în viețile noastre din martie 2020 încoace. 

Pe 2 martie, Venus face o conjuncție cu Jupiter în semnul Berbecului. astrele s-au unit și vor să ne ofere cadou un mărțișor foarte special la începutul lunii. 

Știm deja că Venus este planeta iubirii și în mitologie, o reprezintă pe Afrodita. Tot Venus vorbește și despre plăcere, frumusețe, bani și feminitate. Dar și despre bucurie. Iar în mitologie, Jupiter era Zeus. Cel mai mare dintre zei și cel care oferea abundență, oportunitate și expansiune.Nu ezita să faci declarații de dragoste persoanei iubite, să oferi cadouri și să ceri! Dacă a lipsit romantismul din relația ta în ultima vreme, poate fi momentul să schimbi ceva cu această conjuncție dintre Venus și Jupiter. Și o simplă îmbrățișare poate face minuni. Cu Venus și Jupiter în Berbec trebuie să învățăm să ne bucurăm de ceva nou, spontan. Indiferent de vârstă, de experiență sau de alte aspecte, folosește această conjuncție, ideală pentru dragoste și bucurie.

Tot pe 2 martie, Mercur face o conjuncție cu Saturn în semnul Vărsătorului. Un aspect nemaipomenit pentru a discuta serios despre planurile noastre de viitor. De altfel, vă invit la ce promiteți. Pentru că dacă nu sunteți asumați, oamenii nu vă vor crede și nu vă vor acorda sprijinul. Este nevoie de autenticitate. Și de oarecum anumite limite. 

Pe 3 martie, Mercur își începe tranzitul în semnul Peștilor. Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem. Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric. Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. Vom lega ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel