Rezumat astrologic 23-29 ianuarie: Venus în Pești
Autor: , Daniela Simulescu | Dată: 23 ian 2023, 08:21
Previziuni săptămânale. Urmează tranzitul lui Venus în semnul Peștilor.

Pe 24 ianuarie avem un sextil între Soarele din Vărsător și Jupiter în Berbec. Energia se îmbină armonios cu încrederea. Un asemenea aspect ne oferă și senzația că vom reuși într-un domeniu, dar și puterea de a acționa în mod conștient. Adică nu vom aștepta să ne pice din cer. Ba chiar ne va face plăcere să le îmbinăm. Vom fi oamenii potriviți la locul potrivit. În plus, vom fi destul de corecți și justițiari în acțiunile noastre. 

Pe 27 ianuarie, Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 februarie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Pe 28 ianuarie, Soarele din Vărsător face un careu cu Nodurile Lunare(axa Taur/Scorpion). Întotdeauna, un careu la noduri arată un dezechilibru. Cum Soarele este protagonist de această dată, va trebui să găsim o soluție să facem pace cu ego-ul rănit. Pentru că altfel ne va împiedică să pășim înainte. Iar Nodurile Lunare fiind pe axa Taur-Scorpion chiar ne obligă să renunțăm la unele atașamente care nu ne fac deloc bine. 

Pe 29 ianuarie, Soarele din Vărsător face un trigon cu Marte direct în Gemeni. Acest aspect se petrece în semne de aer, ceea ce înseamnă că mintea noastră va fi destul de îndrăzneață. Ne vom comunica ideile într-un mod curajos și ne vom căuta aliați. Iar aceștia ne vor urma și vor alege să garanteze pentru noi. O zi nemaipomenită și pentru activități în aer liber. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: retragere, grijă pentru sine, comunicare

Taur/Ascendent în Taur: monetizare, carieră, protectori

Gemeni/Ascendent în Gemeni: inițiativă, prieteni, vizibilitate

Rac/Ascendent în Rac: studii, călătorii, introspecție

Leu/Ascendent în Leu: evoluție, acceptare, grijă pentru relație

Fecioară/Ascendent în Fecioară: parteneriate, sprijin în carieră, sănătate

Balanță/Ascendent în Balanță: bucurii mici, sprijin de la colegi, weekend energic

Scorpion/Ascendent în Scorpion: romantism, efort suplimentar, familie

Săgetător/Ascendent în Săgetător: exaltare, treburi gospodărești, parteneriate

Capricorn/Ascendent în Capricorn: cheltuieli, dar oratoric, activități multiple

Vărsător/Ascendent în Vărsător: energie, chef de viață, cheltuieli

Pești/Ascendent în Pești: carismă, bucurie, curățenie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rezumat astrologic 23-29 ianuarie: Venus în Pești

Previziuni săptămânale. Urmează tranzitul lui Venus în...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri