Rezumat astrologic 22-28 mai: Conjuncție rară între Jupiter-Nodul Nord
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează conjuncția Jupiter-Nodul Nord!

Pe 22 mai, Soarele intrat recent în Gemeni face un sextil cu Marte din Leu. Cei doi aștri se vor susține unul pe celălalt într-un mod armonios. Soarele va predispune la schimbare, iar Marte va oferi curaj și energie. Sunt recomandate, atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. 

Sezonul Gemenilor începe curând! Ce le așteaptă pe următoarele PATRU zodii și de ce trebuie să țină cont?

Pe 23 mai, avem un careu între Marte din Leu și Jupiter din Taur. Marte din Leu vrea explozie, dramatism, acțiune pură. Jupiter din Taur vrea stabilitate, pragmatism și siguranță. Și uite așa, cele două planete vor încerca să se înțeleagă, dar careul provoacă de fapt multe frustrări, tensiuni interioare și bineînțeles ciocniri de forțe. Ca să nu mai spunem de un posibil exces de zel. Pentru cei mai timizi, acest aspect este minunat pentru că oferă îndrăzneală, dar pentru cei deja agitați poate fi prea mult. 

Tranzitul lui Jupiter în Taur de pe 16 mai. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Pe 26 mai, Venus din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină în mod plăcut romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației afective puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate. 

Venus în Rac până pe 5 iunie. Iată horoscopul iubirii pentru toate zodiile

Pe 27 mai, avem o conjuncție între Jupiter și Nodul Nord din semnul Taurului. Este ca și cum Jupiter îi oferă binecuvântarea Nodului Nord înainte de schimbarea de pe 12 iulie. De altfel putem interpreta acest aspect și prin prisma Nodului Sud din Scorpion. V-aș invita să vă gândiți la ultimele crize și schimbări financiare, atât pe plan mondial, dar și pe cel personal, mai ales începând din februarie 2022 și până acum. Cu siguranță, au fost numeroase situații memorabile. 

Nodul Nord în Taur, Nodul Sud în Scorpion până în iulie 2023: crize ale resurselor și pierderi, dar și noi șanse. PATRU cele mai afectate Zodii

Pe 28 mai, vom experimenta un careu între Soarele din Gemeni și Saturn din Pești. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin o epuizare pe plan mental, dar și oboseală fizică. Atenție că acest aspect poate fi responsabil de pierderea încrederii în propria ființă. Energia lui Saturn se referă la modul în care ne limităm sau ne restricționăm. O figură a datoriei, structurii și responsabilității, planeta cu inele înlocuiește idealismul cu munca reală și grea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele. Saturn prezintă provocările cu care ne confruntăm și sentimentul de realizare care ne așteaptă când le-am întâlnit.

Cum te va influența Saturn în Pești în următorii trei ani? Detalii pentru fiecare semn zodiacal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels/Pixabay

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Horoscop 19 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Ocean de iluzii pentru o zodie

pixel