Rezumat astrologic 2-8 ianuarie: Lună Plină în Rac și Lilith în Leu
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Prima săptămâna a anului 2023 are multe surprize pentru noi!

Pe 2 ianuarie, Mercur retrograd din Capricorn reia sextilul cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul. 

Pe 3 ianuarie, Venus își începe tranzitul prin semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 27 ianuarie. Planeta iubirii face o vizită semnului detașării și al independenței. Relațiile care vor începe în această perioadă se vor baza pe prietenie în primul rând. Vom avea nevoie de spațiu, libertate, obiective noncomformiste și comunicare. 

Pe 4 ianuarie, Venus din Vărsător face un sextil cu Jupiter în Berbec. Este cazul să începem anul cu încredere în ceea ce privește zona amoroasă. De altfel, 2023 va fi mult mai bun pe plan afectiv, din punct de vedere astrologic. Dar pentru asta este nevoie să aducem prospețime în viața noastră. 

Pe 5 ianuarie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. 

Pe 7 ianuarie, avem prima Lună Plină a anului 2023, de această dată în semnul Racului. Primul moment decisiv! Sau altfel zis adevăratul Revelion al astrelor! Aici are loc trecerea între ani. Luna Plină cere o renunțare. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate". Mai mult de atât nu pot”. Și pentru că va fi și Pluto implicat în acest eveniment, ne vom confrunta cu emoții puternice. Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută.

Tot în această zi avem mult temuta conjuncție Mercur retrograd-soare. Apar încurcături, ne confruntăm cu ceață mentală. se strică lucrurile. Reapar situații pe care le consideram încheiate. În sectorul profesional, vom da piept cu vești neplăcute sau cu multe frustrări. 

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Deci timp de aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar atenție că narcisismul va fi în floare!

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: echilibru casă-profesie, socializare, orgoliu

Taur/Ascendent în Taur: provocări la serviciu, validare, obiective

Gemeni/Ascendent în Gemeni: renunțare, acceptare, împăcare

Rac/Ascendent în Rac: schimbări pe plan relațional, reproșuri, investiții

Leu/Ascendent în Leu: plictiseală, procrastinare, îndrăzneală

Fecioară/Ascendent în Fecioară: egoism, discuții, hărnicie

Balanță/Ascendent în Balanță: probleme în familie, distracție, blocaje

Scorpion/Ascendent în Scorpion: întârzieri, încurcături, planuri îndrăznețe

Săgetător/Ascendent în Săgetător: cheltuieli, neatenție, dar oratoric

Capricorn/Ascendent în Capricorn: deja vu, decizii, venituri

Vărsător/Ascendent în Vărsător: blocaje, oboseală, eliminare

Pești/Ascendent în Pești: retragere, amânare/anulare planuri

Îți recomandăm și HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel