Rezumat astrologic 12-18 iunie: Lună Nouă în conjuncție cu Juno
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Perioada 12-18 iunie beneficiază doar de un eveniment important. 

Pe 15 iunie, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acest aspect produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. Ne comunicăm frustrările și facem numeroase reproșuri. Dar bineînțeles, toate acestea sunt proiectate din interiorul nostru. Adică vom critica la alții ceea ce nu ne place la noi. Mercur vrea să testeze mai multe variante, iar Saturn vrea să i le dizolve. Răbdarea va fi de mare preț. 

Pe 17 iunie, Venus din Leu face un sextul cu Mercur din Gemeni. Armonie în comunicare. Cuvintele noastre vor fi bine alese și ne vor ajuta să obținem ce ne dorim. În plus, în cadrul relațiilor afective, vom reuși să ne alegem vorbele, să facem declarații romantice de neuitat, dar și să ne expunem sentimentele cum nu des se întâmplă. Conversațiile vor fi plăcute. 

Pe 18 iunie, avem Luna Nouă în Gemeni. Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. Educația este cheia succesului. 

Luna Nouă va fi în careu cu Neptun. Aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație. 

Luna Nouă va fi în conjuncție cu asteroidul Juno. Acesta o reprezintă pe Hera, soția lui Jupiter. Uniunea celor doi a avut parte de numeroase trădări și nedreptăți.  

Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar. Juno poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Cu alte cuvinte, trebuie să avem mare grijă la parteneriatele în care ne vom implica în jurul datei de 18 iunie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel