Rezumat astrologic 1-7 ianuarie: Mercur direct și Marte în Capricorn
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Scăpăm de Mercur retrograd! Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne grăbim cum proiectele noi. 

Luni, 1 ianuarie, avem un careu între Venus intrat recent în Săgetător și Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Săgetător are exces de zel și vrea optimism, iar Saturn din Pești vrea să separe într-un mod radical realitatea de speranță.

Marți, 2 ianuarie, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Săgetătorului. În sfârșit, nu vor mai fi probleme atât de mari atunci când va fi vorba de telecomunicații, planificări, călătorii și chestiuni administrative. Nu uita, totuși, că Mercur va ieși din Săgetător pe 14 ianuarie și că până atunci va reface careul cu Neptun. Cu alte cuvinte, recomandăm în continuare precauție atunci când vine vorba de proiecte noi. 

Joi, 4 ianuarie, Marte își începe tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 14 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Duminică, 7 ianuarie, Mercur din Săgetător reia careul cu Neptun din Pești. De această dată, în mers direct. Mercur este vocea și gândirea noastră, iar Neptun haosul și imaginația. Când cele două planete sunt într-un aspect tensionat, există riscul unor decepții, dezamăgiri și clipe de confuzie. Și nu uita de faptul că poți fi atât Mercur, cât și Neptun. Adică și tu, la rândul tău, poți transmite informații eronate. Nimeni nu este scutit. Mai ales dacă ai în astrogramă marcaj puternic de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Acestea sunt semnele cele mai afectate.

Vezi și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel