Revoluția iubirii, cu Uranus în Taur! Previziuni pentru nativii Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până în 2026, avem de-a face cu Uranus în Taur. Iată previziunile pentru nativii Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn.

Uranus și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului la data de 27 ianuarie. Acum se află în mers direct.

În astrologie, Uranus este unul dintre cei mai influenți „titani” ai sistemului nostru solar. De ce? Aduce schimbare radicală, inovație, originalitate și eliberare.

Uranus guvernează domenii precum inovația, revoluția, tehnologia, progresul, rebeliunea și independența. A fost descoperit abia în 1781, deși este vizibil cu ochiul liber pe cer, dar este atât de lent, încât nu a fost observat sau identificat de civilizațiile antice.

De asemenea, Uranus este asociat cu semnul zodiacal al Vărsătorului și este considerat guvernatorul acestuia.

Acest semn este adesea asociat cu ideile progresiste, gândirea futuristă și dorința de a schimba lumea în moduri inovatoare.

Într-un mod general, Uranus este adesea asociat cu excentricitatea, originalitatea și individualismul. Oamenii cu influențe puternice ale lui Uranus în harta lor astrologică pot fi percepuți ca fiind nonconformiști, non convenționali sau chiar excentrici.

Este important să nu subestimăm puterea lui Uranus de a provoca schimbări și de a ne aduce în situații neașteptate, dar, în cele din urmă, schimbările pe care le aduce pot fi constructive și benefice pe termen lung, ajutând la eliberarea și evoluția individului sau a societății în ansamblu.

Gemenii, între schimbare și stabilitate. La ce vor fi supuși, cu Uranus în Taur?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn sau nativii cu ascendent în acest semn, Uranus va activa până în 2026 Casa care ține de dragoste, iubire, creativitate! Poți să observi că până atunci, o să fii mai dornic de a face gesturi, ori de a oferi cadouri sub o formă sau alta. 

De asemenea, unii nativi Capricorn vor simți nevoia să apară în viața lor un copil. Sau, pentru alți nativi, Uranus aduce ca dar descoperirea unor pasiuni ceva mai practice.

Un lucru este cert. O să te simți precum un copil în anii care urmează.

Astrosens te îndeamnă să citești și: Ce spune Inteligența Artificială despre nativii Capricorn? "Ambiție și responsabilitate fără limite!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel