Revizuiri ample și multă muncă pentru aceste DOUĂ zodii. Ce se întâmplă în viața lor în următorii ani?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce previziuni există pentru următoarele două semne din zodiac!

La 7 martie, Saturn și-a început tranzitul în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Și nu vorbim despre un tranzit oarecare, ci unul destul de îndelungat, care va ține până la 25 mai 2025.

Practic, trecerea planetei timpului și a limitelor prin semnul Peștilor o să ne oblige să vedem ce este concret și real, dar și ce se află doar în propria noastră imaginație. 

Saturn nu prea știe ce e aceea toleranța și filosofia, în timp ce arhetipul Peștilor nu prea are limite. De aceea, cu Saturn în Pești, o să fim nevoiți să găsim o cale de mijloc. 

Îți reamintim că cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În acest an și nu numai, o să ai multe de învățat odată cu tranzitul lui Saturn. Acesta a intrat la 7 martie în Casa relațiilor și a parteneriatelor. Și ce vrea să îți demonstreze? Că relațiile fericite și împlinite nu se bazează doar pe iubire, pe chimia dintre doi oamenii sau pe fluturii din stomac.

Nu mai poți să idealizezi pe nimeni, ci îți trebuie angajamente reale și serioase. De aceea, merită să înțelegi că alegerea unei relații sănătoase și stabile implică efort, multă muncă, răbdare, compromisuri, sacrificii, limite testate. Nu o să mai cunoști iubirea ca în filme sau ca în romanele de dragoste și nici nu vei mai avea energia să alergi după lucruri efemere.

Dacă este cazul, folosește acest tranzit al lui Saturn ca să reglezi lucrurile în relații. Îți merge bine în dragoste? Felicitări! În această situație, Saturn o să îți ofere și mai multe lucruri pozitive în cuplu. Și dacă ești căsătorit, trebuie să fii vigilent, astfel încât legătura să nu devină una sufocantă.

Poate că sunt nativi Fecioară care plănuiesc și un divorț. Ai nevoie de multă răbdare și învață că merită să fii pregătit pentru absolut orice scenariu. S-ar putea să vezi o față diferită a persoanei pe care ai iubit-o. Și nu o să îți placă prea mult ce vezi.

Aceste reguli se aplică și în cazul parteneriatelor profesionale. Șefii sau colegii nu trebuie tratați ca rude sau că prieteni, deci ar fi bine să te porți cu ei ca atare. Păstrează-ți obiectivitatea.

Pești/Ascendent în Pești

Pentru tine, tranzitul lui Saturn în semnul tău va fi un amplu proces de maturizare, unul anevoios. Dacă ai cam lăsat totul în voia sorții, acum nu mai există așa ceva.

Saturn, planeta maturității și a timpului, vrea să te pregătească pentru evenimente majore.

Vrei să îi faci pe plac? Atunci ai face bine să te înhami la un proiect personal sau profesional care să presupună multă muncă, dar și răbdare și frustrare. În caz contrar, o să te trezești că va trebui să fii responsabil pentru o persoană dragă, sau să te ocupi de o problemă de sănătate neglijată. Se poate să apară și o tristețe destul de acută.

Saturn își dorește să te implici doar în lucruri serioase, dar simple. Nu te complica.

Pot apărea schimbări pe plan relațional. Poate te separi, te căsătorești sau divorțezi. Da, îți poate aduce cele mai rele evenimente, ca să fii mai responsabil.

Saturn te învață să ai și mai multă grijă de tine. În următorii doi ani, este posibil să simți că nu mai poți face ce făceai înainte. În special din punct de vedere fizic.

Va trebuie să adaugi o cărămidă nouă în viața ta: un nou loc de muncă, o casă nouă sau o relație. Toate vin la pachet cu responsabilități, desigur.

Ai face bine să eficientizezi lucrurile și la locul de muncă. Dacă până acum munceai fără oprire, Saturn te învață că îți pierzi degeaba energia.

Vezi și: Zodia care are un simț al umorului extraordinar. Ghicești despre cine este vorba?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel