Revizuirea planurilor și oportunități neașteptate. Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Rac?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Jupiter este în mers direct în Taur până pe 26 mai, când va începe tranzitul în Gemeni. Care sunt previziunile pentru Rac și ascendent în Rac?

Jupiter este asociat cu creșterea, expansiunea și abundența în toate aspectele vieții. Aceasta include nu numai bunăstarea materială, ci și dezvoltarea spirituală și intelectuală.

De asemenea, Jupiter conferă un simț al încrederii și al optimismului. Persoanele cu o influență puternică a lui Jupiter în astrograma lor sunt adesea văzute ca fiind pozitive, entuziaste și pline de speranță.

Guvernând semnul Săgetătorului, Jupiter încurajează căutarea de adevăruri mai profunde și explorarea filosofică a lumii.

Arhetipul Taurului vorbește despre resurse și confort.

Călătorii și progrese reale în relația de cuplu. Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Fecioară?

Când Jupiter se află în mișcare directă, este momentul să cultivăm optimismul și încrederea. Planeta iubește să-i răsplătească pe cei care au încredere în ei înșiși. Recompensează curajul și ne încurajează să învățăm și să creștem.

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Rac și cei cu ascendent în Rac?

Până pe data de 26 mai, interacțiunea socială este foarte importantă pentru acești nativi. De altfel, dacă vrei să te simți bine într-un loc, însoțește-te de prieteni și cunoștințe. Participă la evenimente, plimbări în grup și excursii. Este esențial să îți faci noi conexiuni, atât în sfera personală, cât și în cea profesională.

De asemenea, Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie ar putea să aducă un eveniment surprinzător în viața ta, oferindu-ți o senzație de prospețime.

Chiar dacă ai deja planuri pentru acest an, perspectiva ta asupra lor s-ar putea schimba începând din aprilie. Ar fi benefic să ieși mai des și să îți deschizi viața pentru noi persoane și experiențe.

Îți sugerăm să vezi și: Săptămâna promițătoare pentru TREI nativi. Avertizările de care trebuie să țină cont

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel