Revelații și schimbări pentru TREI zodii. Două vor fi protagoniste! Ce află azi, cu ocazia Eclipsei de Soare?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Azi avem a doua eclipsă din acest an. 

Săptămâna în curs are două evenimente care merită menționate. Astăzi, discutăm despre Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec, a doua eclipsă din acest an. Precedenta a fost o Eclipsă de Lună, pe 25 martie.

Iar al doilea eveniment astral este Conjuncția dintre Marte și Saturn în semnul Peștilor. Să nu uităm nici că Marte este guvernator al Berbecului, semn în care are loc și Eclipsa de Soare de astăzi. 

Arhetipul Berbecului face referire la curaj, la prospețime, la începuturi. Să nu uităm nici de Mercur retrograd, în același semn. 

Așadar, dacă îți dorești să o iei de la capăt, nu o să fie prea ușor. Dar nu trebuie să renunți. Și mai ai nevoie de ceva, de multă răbdare. Pe care daca nu o ai, o să fie nevoie să o înveți. Important este să nu renunți la luptă, indiferent de ea, pentru că îți va aduce multe roade.

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să își schimbe atitudinea în relații, cu ocazia Eclipsei de Soare de pe 8 aprilie

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru următoarele trei semne!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este clar că vei fi protagonistul acestei săptămâni. Eclipsa de Soare are loc în semnul tău, Marte, guvernatorul tău, va face o conjuncție cu Saturn în Casa a douăsprezecea, iar conjuncția dintre Soare și Mercur retrograd se petrece tot în semnul tău. Când sunt atât de multe evenimente, tinzi să te gândești că vor fi și foarte multe situații în viața ta sau că o să ai un parcurs activ. Din contră. 

Astrele îți cer să dai un pas în spate, să faci pace cu tine și să apelezi la un pic de introspecție. Trebuie să îți pese foarte mult de sănătate, să îți dai seama care îți sunt obiceiurile nepotrivite. Stai mai mult în umbră. Eclipsa de Soare poate fi pentru tine un moment definitoriu. Ce începi acum îți poate aduce, în timp, roadele pe care le doreai. 

De asemenea, ai face bine să stai departe și de oamenii care nu îți aduc așa multă liniște. Poate că ai tras prea tare de niște relații de prietenie sau de niște colaborări. Ai nevoie de o pauză, indiferent de ce înseamnă asta pentru tine. Plimbă-te cât mai mult, o să îți facă bine.

Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Taur/Ascendent în Taur

Venus și-a schimbat semnul și este acum în Casa a douăsprezecea, unde se petrece și eclipsa de astăzi. Astrologul te îndeamnă următorul lucru, pe care merită să îl ai în vedere. În viață, pentru a câștiga ceva, trebuie să și pierzi. Nu te gândi neapărat la ceva negativ. Dacă până acum, de exemplu, nu ți-a ieșit un proiect, poate îți schimbi comportamentul sau planul de atac.

Conjuncția dintre Marte și Saturn din Casa a unsprezecea chiar te roagă să fii mai înțelept în ceea ce privește viitorul apropiat. Ba mai mult, îți cere să lași un pic deoparte optimismul exagerat și să fii cât mai matur. Nu să pui răul înainte, ci să fii mai realist și să nu înflorești vreo situație. Pentru că altfel, o să fii dezamăgit. Spre deosebire de Berbeci, care sunt îndemnați să facă un pas în spate, tu trebuie să faci un pas înainte. 

Celebrități cu Venus în Berbec. Ce personalități au acest marcaj în astrogramă?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Și tu poți fi numit un alt protagonist al acestei săptămâni, din punct de vedere astrologic. Mercur, guvernatorul tău, care este și retrograd, este implicat atât în Eclipsa de azi, cât și în Conjuncția de pe 12 aprilie. Între aceste evenimente, vom avea și Conjuncția Marte-Saturn, care se petrece la voi în Casa a zecea. S-ar putea ca relațiile tale cu autoritățile să se împotmolească puțin. Pot apărea frustrări, foarte multă nerăbdare, ori poate șefii au un anumit comportament în raport cu tine, care nu îți convine.

Pot să apară și probleme cu părinții sau cu bunicii. Iar cei care au oameni în subordine, întâmpină rezistență din partea lor. Tu îți dorești să fii mai luat în seamă, ai nevoie de vizibilitate. Doar că nu primești pe cât te aștepți. Astrele te invită să vezi jumătatea plină a paharului, nu pe cea goală. Pentru că în Casa a unsprezecea ai un marcaj nemaipomenit și multă susținere. 

Totodată, în curând, Jupiter va ieși din Casa a douăsprezecea și va intra în semnul tău. Așa că o să urmeze o perioadă mult mai flexibilă și mult mai aerisită.

Poate vrei să vezi și: Vești bune pentru Berbec, Rac, Balanță. Avertizări pentru Taur și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel