Iată rezultatele sondajului despre Mercur retrograd în Fecioară: Câmpul de Bătălie al Vieților Noastre
Autor: , Astrosens Team | Dată: 18 sep 2023, 16:30
Un sondaj recent aduce în lumină domeniile afectate cel mai mult în viața noastră de retrogradarea lui Mercur în Fecioară. Haideți să descoperim împreună rezultatele și să înțelegem mai bine ce ne rezervă astrele.

În perioada 23 august - 15 septembrie, Mercur, planeta comunicării și a gândirii, a intrat în retrogradare în zodia Fecioară, un eveniment astrologic major care adesea aduce cu sine perioade de confuzie, amânări și contraziceri. În această perioadă, un sondaj realizat pe site-ul astrosens a încercat să înțeleagă exact în ce domenii resimt oamenii cel mai mult influența acestei retrogradări.

Domeniile vieții afectate

Sondajul, care a început exact la data de 23 august, a strâns peste 1,500 de răspunsuri, creând un portret destul de clar al modului în care această retrogradare a afectat viețile individuale. Haideți să analizăm împreună rezultatele:

2. Rezultate ... (screen-shot-2023-09-18-at-4-37-13-pm_40653800.jpg)

Sănătate (38,7%): Cum era și de așteptat, cu un procent semnificativ de 38,7%, sănătatea apare ca domeniul cel mai afectat de retrogradare. Se pare că multe persoane au simțit un impact negativ asupra stării lor de bine, de la mici probleme de sănătate, până la întârzieri în obținerea unor rezultate medicale sau amânări ale unor intervenții chirurgicale. De altfel, semnul Fecioarei este conectat cu stilul de viață, rutina și sănătatea. 

Muncă (19,2%): Un procent important de respondenți, 19,2%, a resimțit dificultăți majore în sfera profesională. Pot apărea neînțelegeri cu colegii sau șefii, sau chiar întârzieri în finalizarea unor proiecte importante.

Chestiuni administrative (15,7%): Multe persoane au semnalat că au avut probleme cu birocrația, întâmpinând dificultăți în realizarea unor proceduri administrative, fie că este vorba de obținerea unor documente sau de realizarea unor plăți.

Tehnologie (12,0%): În era digitală, este inevitabil ca retrogradarea lui Mercur să afecteze și domeniul tehnologiei. Procentul de 12% indică faptul că multe persoane au avut probleme cu dispozitivele tehnologice sau cu comunicarea online în această perioadă.

Educație (7,9%): Educația a fost, de asemenea, afectată, deși într-o măsură mai mică comparativ cu alte domenii. Școlile și instituțiile de învățământ au fost, probabil, scena unor neînțelegeri și confuzii.

Transport (6,6%): Chiar dacă procentul este mai mic, nu trebuie ignorat impactul în sectorul transportului, cu 6,6% dintre respondenți semnalând întârzieri și alte probleme legate de călătorii.

Încheiere

Analiza acestor rezultate ne permite să înțelegem în profunzime influența retrogradării lui Mercur în viața noastră de zi cu zi. Este evident că acest fenomen astrologic poate avea un impact multilateral, afectând diferite aspecte ale existenței noastre. Totuși, aceasta este doar o percepție a celor care au participat la sondaj, și nu reprezintă întreaga populație.

Vezi și Între Sacrul și Profanul: Filosofia Divinului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodia CARE se va TRANSFORMA RADICAL în ANUL 2024

După un an 2023 în care s-au confruntat cu schimbări...

Dansul Sălbatic: Lilith în Leu și Răsunetul său Zodiacal

Lilith mai stă în semnul Leului până pe 3 octombrie. 


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zodia CARE se va TRANSFORMA RADICAL în ANUL 2024

După un an 2023 în care s-au confruntat cu schimbări...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...


Top citite
Sursă foto: freepik.com

Horoscop BERBEC, RAC, BALANȚĂ, CAPRICORN pentru LUNA PLINĂ în BERBEC

Sursă foto: freepik.com

Luna Plină în BERBEC de pe 29 SEPTEMBRIE pentru FIECARE ZODIE

Sursă foto: Pexels

Săptămâni de foc pentru PATRU zodii. Efectele Lunii Pline și ale Eclipsei de Soare

Sursă foto: freepik.com

Dansul Cosmic: Luna Plină în Berbec și Opoziția cu Soarele în Balanță - O Cale către Autoreflecție și Armonie

Cross parteneri