Reprogramare seminare STAAR - 5 mai
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Vă reamintim că Astrosens este partener media STAAR online, organizat de Asociația Astrologilor din România.

Programul STAAR online a suferit o schimbare: seminarele din 28 aprilie au fost reprogramate in 5 mai. Ne revedem, deci, peste o săptămână, cu Ioana Ispas și Ion Hristescu. 

Evenimentul se desfășoară pe platforma Zoom, a început pe 3 februarie și se va termina pe 5 mai 2022. STAAR constă în 12 seminare susținute de unii dintre cei mai îndrăgiți astrologi ai AAR! Programul este variat, bogat în studii de caz, tehnici astrologice, dar și metode de dezvoltare personală cu instrumente astrologice.

Mai jos programul următoarelor seminare:

Data (joi) / Titlu / Astrolog

5 mai, ora 19.00/Distribuțiile în practică /Ioana Ispas

Distribuțiile prin termene sunt o tehnică veche de predicție, care ne ajută nu doar să estimăm ce ar putea apărea în viața noastră, ci și să înțelegem perioada pe care tocmai o traversăm sau să ne clarificăm experiențele anterioare. Este una dintre metodele de stabilire a Stăpânilor Timpului (Time Lords sau Chronocratori), prin care putem distribui orice punct important din harta natală pentru a observa cum evoluează domeniul de viață semnificat de acel punct. Pentru o predicție cât mai detaliată, această metodă se folosește împreună cu profecțiile și revoluția solară. Vă invit să studiați, în avans, articolul ”Cum facem predicții folosind Distribuțiile prin termene”. 

În acest seminar vom folosi drept exemplu harta natală a lui Margaret Thatcher, pentru care vom distribui Mijlocul Cerului și Pars Fortunae. Vom vedea astfel evoluția carierei sale, cum se activează aspectele natale și cât de remarcabil de eficientă este această tehnică! 

5 mai, ora 19.00/Cei 12 Întelepti. Recuperarea energeticii zodiilor/Ion Hristescu

”Semnele (zodiile), per se, nu înseamnă nimic, sunt pasive. Ele sunt doar un mediu pentru funcționarea planetelor”. Este o frază ce mi-a atras atenția, într-un manual de inițiere în astrologia tradițională. 

Zodiile erau judecate, în vechime, prin calitățile planetelor ce aveau legătură directă cu ele. Spre exemplu, Taurul are caracteristici similare cu Venus și Luna, ce-și găsesc domiciliul și exaltarea aici și calități opuse lui Marte, care își află neplăcerea (detrimentul, exilul) în această zodie. Și așa mai departe. Este o viziune simplă, foarte funcțională, așa cum foarte practică și funcțională era gândirea oamenilor pe atunci. 

Interviu Ionuț Hristescu: Astrologia este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul

Și totuși... așa cum bucătarul amestecă anumite mirodenii pentru un preparat măiastru, alcătuirea noastră o văd realizată din aceste douăsprezece ingrediente fundamentale numite zodii. Trăim vremuri moderne, de mari căutări și frământări în miezul lucrurilor, o înviere a spiritului fantastic de iscoditor al acestui produs final care este omul. Iar dacă mașinile și microscoapele electronice sapă în esența atomului, e datoria noastră să scormonim în esența alcătuirii spiritului uman. Iar recuperarea puterii zodiilor este unul dintre mijloace. 

Acest seminar este un început, nu un set de răspunsuri finale. O incursiune în energetica potențială a zodiilor și intenționalitatea acestora. 

PARTICIPARE

Cine poate participa

STAAR online este deschis tuturor pasionaților de astrologie dispuși să facă o donație către AAR. Programul se adresează celor care au deja cunoștințe astrologice de bază, care pot înțelege sau interpreta o hartă astrologică, cel puțin la nivel de începător.

Mai multe detalii despre înscriere AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel