RENAȘTERE și CURAJ ieșit din comun cu Jupiter în Berbec între 11 mai și 28 octombrie. Oportunități, dar și furie. „Spargeți gheața”
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce veștile mult-așteptate legate de intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul Berbecului. Este cu adevărat uimitor!

11 mai – 28 octombrie este perioada în care Jupiter va tranzita semnul Berbecului și ne va aduce primul pas în ceva, ceva în care să avem încredere, ceva creat pe o bază solidă, ceva asupra căruia primim acum tot curajul necesar pentru a ne arunca spre câștig. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Îi făcea pe oameni să aibă mai multă încredere în ei, uneori o încredere care nu era prea sănătoasă.

A fost în Pești până acum, ne-a trecut prin toate apele, iar acum intră în Berbec și încearcă să înceapă alt ciclu, ducându-ne prin foc către o etapă a energiei, a motivației, a încrederii oarbe în forțele proprii. 

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul, așa că acolo unde aveți Jupiter în astrogramă acolo trebuie să vă aruncați. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Aveți încredere, dar să fie bazată pe ceva, să aibă o șansă sănătoasă, această încredere. 

Jupiter în Berbec vine și zice chiar așa, „naște-te, vino pe lume, nu mai sta”, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. Avem un impuls extraordinar, să ne ducem, să cucerim, să obținem ceea ce ne dorim.

Dacă nu aveți nimic în plan, atunci fiți atenți unde apar provocările în viața voastră deoarece între 11 mai și 28 iulie apar situații în viața voastră. Orice e nou din mai până la final de iulie nu e întâmplător.

Berbecul vorbește și de mișcare, de energie, faceți cât mai mult sport. Canalizați furia aceea, scoateți ce este bun prin ea. Mergeți la alergat, mergeți la sală, plecați și escaldați munții. 

La nivel mondial, pe de altă parte, lucrurile stau puțin diferit. Liderii vor avea declarații și mai explozive decât de obicei. Vor fi nevoiți să facă alte lucruri, să construiască alte strategii, dar și să vină cu discursuri curajoase. Jupiter în Berbec îi va face să vină cu chestii uluitoare.

În ceea ce privește conflicul din Ucraina, foarte mulți lideri or să aibă tot felul de inițiative violente pentru că dacă încrederea nu e bazată decât pe frustrări, atunci tentația furiei este mare, iar strategia este oarbă. 

Diplomația nu prea există cu Jupiter în Berbec, ci mai degrabă lupta, arma. Pot fi și multe lucruri bune, multe țări pot decide să o ia de la început, multe țări își vor schimba strategiile de luptă,

Pe 25 mai – Marte intră în Berbec unde se întâlnește cu Jupiter, iar pe 29 mai avem o conjuncție între Jupiter și Marte, vorbim aici despre curajul brut, primitiv, primordial, care te pune pe roate. La nivel personal e un aspect uimitor, nemaipomenit.

Urmăriți aici întreaga emisiune despre Jupiter în Berbec!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel