Relații tumultoase pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu există liniște pe plan relațional! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

Youtube video image

Pe 18 iulie, Soarele este în sextil cu Uranus. Putem îmbrățișa conjuncția instabilă dintre Marte și Uranus.

Pe 20 iulie, Marte iese din Taur și se duce în Gemeni. Se va întâlni cu Jupiter pe parcursul tranzitului său. Va face și un careu cu Saturn și Neptun. Cu Marte în Gemeni, vom avea mintea mai ascuțită. Ne dorim să învățăm și prindem mai repede lucrurile. Astrologul Daniela Simulescu spune că „Marte în Gemeni este precum viteza minții”. Vom avea capacitatea să luptăm pentru mai multe obiective în același timp.

Pe 21 iulie, avem a doua Lună Plină din Capricorn. Nu este una întâmplătoare! Îi va ajuta pe cei cu marcaj de Capricorn să își dea seama mai bine ce vor de la viețile lor. Această Lună Plină ne facilitează o detașare. Avem șansa să ieșim dintr-o relație, să schimbăm ceva pe plan profesional și să luăm decizii.

Zodia pentru care totul este instabil. Daniela Simulescu: Vei fi într-o stare deplorabilă! - VIDEO

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte intră în semnul tău pe 20 iulie. Va forma un careu cu Saturn și unul cu Neptun. Dar se va întâlni și cu Jupiter, ceea ce este un lucru bun. Daniela Simulescu spune că ai nevoie de sport atunci când Marte intră în semnul tău. Plimbă-te, înoată, aleargă, dansează. Marte este precum o minge de foc care vine cu multă energie. Îți mai aduce și o dorință de a face lucrurile. Vei avea foarte multă ambiție. Când primești această minge, trebuie să faci ceva cu ea. Altfel o arunci către ceilalți, iar ei ți-o trimit înapoi. Te vei enerva că nu scapi de ea. Mintea ta trebuie să găsească acea procedură prin care să folosească mingea de foc în beneficiul propriu. Luna Plină de la finalul săptămânii ți-ar putea aduce câteva lecții din punct de vedere financiar.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte intră în casa a șaptea, unde deja se află Jupiter, guvernatorul tău. Pentru aproximativ două luni, relațiile tale nu vor fi liniștite. Nu vei avea liniște, conform astrologului. Cu Marte și Jupiter în casa a șaptea, nu există liniște pe plan relațional. Dacă ești singur, acest aspect îți aduce mai multe oportunități. Cu Marte în casa a șaptea lângă Jupiter, există un risc și de relații extraconjugale. Te poți plictisi acasă și să cauți provocare în altă parte. Acest tranzit este foarte dinamic și în parteneriate profesionale. Unele vor apărea, altele vor dispărea, vei discuta și negocia. Luna Plină de la finalul săptămânii vorbește despre cheltuielile necesare. S-ar putea să ai o surpriză că ai cheltuit aiurea, iar acum nu mai ai bani pentru lucrurile serioase.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Capricorn de pe 21 iulie: „Devenim foarte serioși în legătură cu planurile noastre!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel