Reinventare pe plan amoros! Zodia care se poate bucura de clipe romantice în perioada următoare
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aspecte aduc astrele pentru următorul semn de apă?

Următoarele previziuni sunt valabile pentru Scorpion și cei cu ascendentul în acest semn de apă!

Până pe data de 5 aprilie, Venus tranzitează Casa a 5-a. Ce aduce asta? Romantism și multă energie creativă! Poate fi un moment potrivit pentru a te bucura de hobby-uri și pentru a te conecta cu tine însuți, dar și cu alte persoane. Nu mai sunt multe zile din acest tranzit, așa că folosește-l cu încredere.

Cu toate acestea, gestionarea stresului va fi un aspect important al lunii care vine.

Ce mai trebuie să ne reamintim? Marea conjuncție Jupiter-Uranus se va produce în Casa a 7-a, care este asociată cu relațiile.

În luna următoare, ar putea apărea evenimente neașteptate sau ciudate în viața ta sentimentală.

De asemenea, există posibilitatea ca un fost partener să revină în viața ta sau să te întâlnești cu el într-un context neașteptat. Un eveniment sau o situație v-ar putea aduce pe amândoi în același loc și v-ar putea oferi oportunitatea unei noi șanse în relație. Îți face cu ochiul această oportunitate sau din contră?

Dacă ai fost în așteptarea unui moment potrivit pentru a pune capăt unei relații, această conjuncție ar putea să ofere această șansă fără conflicte sau tensiuni. Este posibil să fii uimit, pentru că va fi o încheiere pașnică.

Ce îi așteaptă pe Scorpionii singuri? Este posibil să întâlnești persoane care sunt complet diferite față de partenerii cu care tu ai fost obișnuit. Totuși, este recomandat să nu grăbești lucrurile într-o nouă relație.

Afecțiuni precum defectele cardiace congenitale, dezechilibrele electrolitice și administrarea unei doze greșite de anumite medicamente pot duce la apariția aritmiilor la persoanele tinere. 

Cu Marte prin tranzit prin Casa a 5-a, alături de Saturn și conjuncția Jupiter-Uranus în casa a 7-a, toate pot aduce o senzație de grabă. Întrebarea este: te lași ghidat de chimie sau de compatibilitate?

Pe plan profesional, s-ar putea să apară situații ciudate sau momente în care colegii par limitați. Există dificultăți în comunicare, iar proiectele pot întâmpina obstacole. Este posibil să simți o agitație neobișnuită și să depui eforturi suplimentare pentru sarcini pe care altădată le-ai fi rezolvat imediat.

Cu Mercur retrograd în Casa a 6-a, este recomandat să fii precaut în acceptarea promisiunilor altora și să eviți să faci promisiuni nerealiste.

Îți recomandăm să vezi și: 7 ponturi pentru Mercur retrograd. Cum ne facem viața mai ușoară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel