Recomandări neașteptate din partea astrelor pentru PATRU zodii. Țineți-vă bine!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru patru zodii!

Astrele s-au gândit să ne aglomereze în prima săptămână de toamnă! Iată câteva aspecte importante:

Pe 3 septembrie, avem Lună Nouă în semnul Fecioarei. Este momentul ideal pentru curățenie, la propriu sau la figurat. Arhetipul Fecioarei vorbește despre disciplină, curățenie, muncă asiduă, organizare și perfecționare.

Pe 4 septembrie, avem de-a face cu mai multe evenimente. Toamna se numără bobocii, nu-i așa? Marte din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Există un risc destul de crescut de înșelăciune. Nu te lăsa păcălit! Proverbul „Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard” va fi mai prezent în viețile noastre ca niciodată. Apar speculații la tot pasul. Cei mai afectați de acest aspect vor fi: Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii.

După aceea, Marte iese din Gemeni și intră în Rac, unde va sta până pe 4 noiembrie. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul emoțiilor și al atașamentului. Zodiile cele mai afectate vor fi: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acești nativi se vor simți presați să treacă la treabă. În plus, nu vor reuși să își controleze furia.

Tot miercuri, Venus din Balanță se întâlnește mai întâi cu Lilith și apoi cu Nodul Sud. Ce își dorește Venus? Iubire și frumusețe. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Arhetipul Balanței dorește relații, pace și echilibru. Întâlnirea lor va deschide noi punți către negocieri. Iar conjuncția cu Nodul Sud vorbește despre unele tipare din planul relațional. Ai putea să îți dai seama că unele dintre relațiile dorite nu sunt benefice.

Iată previziunile săptămânale!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, schimbă semnul. Dar înainte de asta se mai întâmplă ceva: face un careu cu Neptun. Vor fi câteva promisiuni încălcate. Cineva și-a încălcat promisiunea față de tine sau tu o vei încălca față de altcineva. Pe 4 septembrie, Marte face careul cu Neptun și intră în semnul Racului. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, în această perioadă afli sau se întâmplă ceva care te frustrează. Pe moment, nu vei spune nimic. Iar cu intrarea lui Marte în casa a patra, te vei supăra pe tine, te vei enerva și îi vei contamina pe cei din jur cu starea ta. Unii te vor acuza că ești prea emoțional. Dar tu ai nevoie, în primul rând, să îți reglezi furia interioară. Dacă ai nemulțumiri mai vechi, Marte le va reaprinde. În plus, va trebui să ai foarte mare grijă la problemele legate de gospodărie. Tot acest tranzit, pentru următoarele două luni, îți va atrage atenția asupra relației cu familia. Vor fi evenimente mai bune sau mai rele care necesită efort, resurse și implicarea ta mai serioasă. La locul de muncă, nu trage foarte mult de tine, dar nu fi nici foarte leneș. Pe plan relațional și personal, nu e cea mai bună săptămână.

Rac/Ascendent în Rac

Marte din casa a douăsprezecea va face careul cu Neptun. În zilele următoare, va trebui să ai foarte mare grijă să nu te lași păcălit în drumul tău. Mai sunt și astfel de momente. Dacă te lași păcălit, ai grijă pe cine dai vina. Cu Marte care va intra în semnul tău, ești primul vizat în următoarele două luni. Pluto se întoarce în casa a șaptea. Va trebui să cauți metode prin care să îți gestionezi furia. Recomandarea astrologului este să faci sport, să călătorești și să îți găsești niște pasiuni. Mai trebuie să ai grijă la apropierea lui Venus de Lilith și de Nodul Sud din casa a patra. Nu te alia cu unele rude pentru a le bârfi pe celelalte. Găsește un echilibru și fii de partea dreptății. Ai nevoie să fii cât mai imparțial.

Uranus retrograd până pe 29 ianuarie 2025. Șase zodii dau piept cu schimbări radicale!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, face o schimbare care, în sfârșit, îți priește. Se duce în casa a noua. Acum parcă vezi luminița de la capătul tunelului și guști altfel toamna aceasta. O să lupți mai mult pentru drepturile tale. S-ar putea ca vara aceasta să nu fi făcut acest lucru așa cum trebuia. Venus este în continuare în casa a douăsprezecea. Se întâlnește cu Lilith și cu Nodul Sud. În plan amoros, nu e cea mai bună săptămână. Ai grijă să nu te îndrăgostești de cine nu trebuie. De asemenea, ai tendința să te întorci la cineva din trecut. Dar poți crea o problemă atât pentru tine, cât și pentru celălalt. La finalul săptămânii, nu te opune schimbărilor. Primește-le așa cum sunt.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea, iar Marte intră în casa a cincea. Din punctul de vedere al astrologului, urmează o perioadă bună pe plan personal. Dar nu va trebui să aștepți, ci să acționezi tu. De exemplu, oferă-i partenerului un sărut sau o îmbrățișare. Mergeți la o plimbare sau la un restaurant. Gândește-te să oferi tu mai întâi. Dacă ești singur, poți întâlni pe cineva. Du-te și simte persoana. Relația cu copiii devine foarte importantă. Finalul săptămânii poate fi epuizant.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel